Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Актрисата Елена Маркова: „Спрете с клеветите за семейството ми с Хачо Бояджиев и дъщеря ни“

Инсинуациите, че Мария-Луиза се е омъжила тайно, са изровени от фейс боклука. Следващото опровержение ще бъде в съда...
Най-малката дъщеря на Хачо Бояджиев – Мария-Луиза, за пореден път стана обект на непроверени клюки. Седмичник пусна публикация, че оперната певица, която живее и учи в Москва, след раздялата си с бг рапър, се е омъжила тайно за руски военен.

Фалшивата новина е излязла след щателно претърсване на профилите на момичето във фейсбук и инстаграм и е тиражирана в още няколко вестника и сайтове с жълто съдържание. Авторите на пасквилите дори са изфабрикували сватбена снимка, каквато никога не е имало и твърдят, че влюбените са се похвалили с венчални пръстени.
Мария-Луиза не желае да коментира случая, тъй като се опасява, че всяка нейна дума ще бъде изкривена или тълкувана неправилно. Майката й, красивата и известната актриса Елена Маркова обаче се заканва, че ще търси възмездие за себе си и за дъщеря си по съдебен ред.
„Още веднъж, ако се появи такава информация с невярно съдържание, следващото ми опровержение ще бъде в съда”, каза Елена Маркова и подчерта, че единственото интервю, което е дала официално, излезе във вестник „Уикенд” и в сайта „България без граници” преди година през юли 2019 г. и то беше дадено по същия повод – неверни писания, плод на творческо безсилие на журналисти и преписани от един вестник в друг. Актрисата обясни подробно истината за брака си с Хачо Бояджиев и за отношението му към тяхната дъщеря.
„Лошият вкус непрекъснато твори. Това е превъзходството на биологичното над интелекта”, (цитирам Салвадор Дали). От тук нататък животът на Хачо Бояджиев и близките до него хора - на мен, на неговата последна жена Весела Сапунджиева, която беше до него до края на живота му и е моя приятелка, на неговите други порядъчни две деца, които са припознати, на нашето дете Мария-Луиза, което е било в обятията му от раждането си, до края на живота му и в мислите и в грижите му, не е обект на водевилни унижения, които понасяме заради некадърни и мързеливи хора, изживяващи се като журналисти.
Те нямат нищо общо с истината и не сме длъжни да си губим времето с опровержения. Не съм имала и няма да имам друго интервю, освен с хора, които провокират интереса ми да споделям с тях, хора които са равнопоставени на моите интелект, капацитет и класа. Само с тях бих могла да кажа нещо, което е важно за мен и да имам доверието, че няма да бъде изопачено. На всички останали мога да кажа само едно: Направете нещо интересно, за да ви забележат, примерно челна стойка или шлагат, защото явно писането не ви се отдава.
Единственото, което винаги няма да достига на обществото, е скандалното, но само поднесено през призмата на екзистенциални хора, които могат да си го позволят. В света на този неповторим човек като личност и като талант, в чието обкръжение избраните са малко хора, вие просто не сте поканени. Не можете да си позволите цената ни и времето ни, за да ни коментирате.

Хачо и нашето семейство сме елит, а не ВИП. ВИП е кабинката на летището, която би трябвало да представлява интерес за вас. Нещо пак се объркахте. Престанете!” , изля възмущението си Елена Маркова.
Людмила Първанова
Снимките са от архива на актрисата Елена Маркова и са предоставени за публикувани към интервюто

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Легендарният режисьор с вече поотрасналата Мария Луиза

 

 

 

 

 

   Мария Луиза Бояджиева е най-малката дъщеря на Хачо Бояджиев

  

 

Актрисата и модел Елена Маркова във фотосесия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Една от малко запазените снимки на Хачо и Елена. Дамата до тях е шефката на модна агенция „Каста Дива” Амалия Тинчева

 

  

 

 
Мария-Луиза жъне първите си успехи в Москва. Дъщерята на актрисата Елена Маркова е най-малката дъщеря на Хачо Бояджиев