Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

250-и спектакъл на фестивала „Нестия Черноморски перли“ в Свети Влас

25 август 2023 г. отбелязва своеобразен рекорд във фестивалния живот в България - на сцената пред кметството на курорта Свети Влас  се състоя 250-ият пореден концерт от Арт фестивали „Нестия Черноморски перли“. Това е българският курорт, в който за последните 21 години Български арт и фолклорен център „Нестия“ е провел многочасови концерти всеки петък в летните месеци – юни, юли и август, в които са участвали стотици хиляди танцьори от множество Балкански, Черноморски и Централноевропейски държави.

продължава>
 
Джаз фестивалът Д-р Емил Илиев в Боровец предлага джаз, рок, барок и още нещо

Фестивал с традиции, с вярна публика и носещ изненади, така накратко можем да определим Джазфорума в Боровец. Първите три вечери преобладаващо бяха с българско участие, което донесе много приятни емоции и ведро настроение на публиката.

продължава>
 
Актрисата Манал Ел-Фейтури: „В България се чувствам като у дома“

Актриса, певица, продуцент, природозащитник… Това са само част от ангажиментите на популярната холивудска актриса Манал Ел-Фейтури, която българските зрители добре познават от участието й в X Factor и „Съни Бийч“, а световната публика от британските сериали „Моето семейство“, „Бенидорм“, „Плебс“, „Коронейшън стрийт“ и холивудските продукции „Код Червено“, „211“, „Изгубен и намерен в Рим“, „Royal Blossom“… Екзотичната красавица не крие, че се чувства „в България като у дома“ и предпочита да живее тук, „защото е по-хубаво от Америка и Англия“, има много приятели, ангажименти, успехи и получава много любов и положителни емоции.

продължава>
 
Джаз фестивал „Д-р Емил Илиев“ събира в Боровец джаз елита от 4-9 август

Второто издание на Международния джаз фестивал „д-р Емил Илиев“ в Боровец отново ще събере на едно място елитни български и международни участници. Откриването на музикалното събитие на 4 август ще е от музикантите на Бигбенд Благоевград, със солистки Христина Кацарска и Мариана Костова. С бенда, който чества 30 години на сцена, ще чуем и победителката в „Гласът на България“ Жаклин Таракчи.

продължава>
 
Валентин Велчев с награда „Албум на годината“

Обичаният певец Валентин Велчев спечели наградата "Албум на годината 2023" за своя първи диск "Аз съм Валентин". Връчи му я притежателят на марката и организатор на наградите "Певец на годината" Евгени Минчев в Театро (Отсам Канала) в София.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 34