Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Джаз фест в Банско събира елита в българския джаз

Втора вечер продължава най-елитният българско джаз фестивал. Поради коронавируса не успяха да дойдат чуждестранните участници, но в първите две вечери публиката се наслади на прекрасните изпълнения на български групи. Дори дъждът не пропъди любителите на хубавата музика.а втората вечер от джаз фестивала в Банско на сцената излязоха три български групи, които плениха публиката. Висока класа и професионализъм, атрактивност и пълно себераздаване – така може да се охарактеризират накратко перфектните изпълнения на Петър Славчев и „Октет Пловдив“, Маги Господинова и „Александров бенд“.

продължава>
 
Д-р Емил Илиев: Джаз фест Банско 2020 в условията на Covid-19

В периода, когато отпаднаха елитни европейски фестивали като филмовия фестивал в Кан и театралния в Авиньон, Банско сюрпризира с новината, че от 8 до 14 август ще посрещне елитни джаз изпълнители на своята сцена. XXIII Джаз фестивал в Банско се провежда в момент, когато отпаднаха другите елитни джаз фестивали, които са от ранга на най-утвърдения български фестивал на световната сцена – в Монтрьо, Ниш и т.н.
Как се прави такова грандиозно събитие с международно участие в период на карантина, на затворени граници и задължителни PSR тестове? С този въпрос се обръщам към д-р Емил Илиев - почетен гражданин на Банско, създател на първия най-значим български фестивал, който превърна малкото градче в топдестинация за любителите на хубавата музика.

продължава>
 
XXIII издание на Международният джаз фестивал в Банско

Международният джаз фестивал в Банско е най-големият летен музикален форум в България. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите. расивият и старинен град Банско е място за среща на емблематични личности от нашето музикално съвремие. Концертите са безплатни за публиката, а организацията се осъществява с помощта на спонсори.

продължава>
 
SPICE MUSIC FESTIVAL 2020 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ!

Световната пандемия бавно отшумява и след внимателен анализ на ситуацията в България и по света, организаторите на SPICE Music Festival взеха решение фестивалът да се проведе на предварително обявените дати – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас!
Фестивалният живот ще се върне към своя ритъм при спазване на всички актуални указания на здравните експерти и правителството за мероприятия от такъв мащаб, и при ограничен капацитет.

продължава>
 
Sofia Music Enterprises открива концертния сезон с „Фестивал на мръсната песен“

Начало на концертния летен маратон ще даде първия по рода си Фестивал на мръсната песен на 26 юни 2020 година от 17:30 часа. След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят, в Парк център “Юнак” (до Национален стадион “Васил Левски”), София стартира поредица от дългоочаквани летни концерти. Те ще се състоят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 28