Банер
REALITY bio wine – вино с вкус на море и аромата на природата

Няма елитно винарско изложение, където да не дегустирате преграсните продукти на бутиковата фирма на проспериращата марка вина и винарски продукти REALITY bio wine. Нейните продукти с изцяло ORGANIC съставки няма как да не ви завладеят мигновено – с неустоимия си вкус, със завладяващия аромат и с БИО продуктите, които са гаранция за перфектен вкус и безапелационно качество, зад което стоят БИОсертификации и множество отличия.

Трудно може да се посочи един продукт или серия вина за лице на варненската винарна REALITY wine, чието мото е „Божествено, защото е естевствено“. Серията от плодови вина и продукти – Натурално Малиново и Черешово вино, комбинаций от Череша с Мерло и Малина с Мавруд, Арония с Мавруд са любими на всички и имат радушен прием на всяка трапеза. Не случайно вината на REALITY wine
са търсени не само в България, но и в редица европейски държави.
Натуралните продукти Bio Малина х Мавруд, REALITY Арония х Мавруд Био, както и останалите вина и продукти на винарната са без изкуствени подсладители, вкусове, ароматизанти и есенции.
Зад REALITY wine стоят земеделски производители, които са основали производството си на биологично земеделие. Лозята в покрайнините на Варна и малката малинова градина са тези, които даряват не само с наслада, но и са гаранция за здравословното влияние и перфектното качество на вината, давайки ясен и запомнящ се отпечатък след отпиването на всяка глътка.
Водени от професионализма и проучване на потребителското търсене REALITY wine освен традиционни био вина създадоха и серия от Плодови вина и продукти – Натурално Малиново и Черешово вино, комбинаций от Череша с Мерло и Малина с Мавруд, а вече и Арония с Мавруд… Всички те са приготвени изцяло от био сертифицирани суровини, плодове и грозде, харесвани и търсени са от хора с изтънчен вкус. Правят се в малки партиди, грижливо подготвени с много внимание и любов.
Може много да се пише за вината на REALITY wine, но достатъчно е да се опитат веднъж, за да станат неотделна част от трапезата. Затова е най-доре да се вдигне чаша за „Наздраве“ с тези уникални български вина, които са една прекрасна визитка за винената култура и престижните български вина както у нас, така и по света.
Антоанета Титянова

Повече информация ще откриете https://reality-biowine.com/