Банер
Актрисата Гергана Стоянова с хитова роля в „Откраднат живот“ и като водеща по Телевизия Българе“ навръх рождения си ден

Национална телевизия „Българе“ отбеляза двоен празник – старта на своето ефирно излъчване и рождения ден на обичаната актриса, водеща на сутрешния блок и лице на телевизията Гергана Стоянова с пресконференция и коктейл в столичен клуб.

Христо Димитров - основателят на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ е директор на новата медия Телевизия „Българе“, чието мото е - “Телевизия с кауза“. Той създава заедно със сестра си Елена Андерсон телевизията, която цели във всяка една секунда ефирно време и в своите предавания да работи за българското, с което Телевизия „Българе“ ще се отличава от останалите телевизии. Христо Димитров представи част от водещите на телевизионните предавания, които тръгват поетапно, а 10 от тях ще стартират още през март.
Празникът бе 2 в 1 – представяне на Телевизия „Българе“ и рожденият ден на популярната актриса и водеща Гергана Стоянова, която поема сутрешния блок в медията „По-иначе с Гергана“. Ежедневното предаване ще е заредено с интересни теми и гости, позитивни послания, патриотизъм, смях и настроение. То ще се излъчва от Студио 3 на телевизията, чийто декор наподобява истински уютен дом, в който участниците ще идват на гости на водещата.
Освен работата й в Телевизия „Българе“, Гергана Стоянова се появи в родния ефир и като едно от новите лица в хитовия български сериал „Откраднат живот“ в неговия 7 сезон. Там се наслаждаваме на таланта и чара на актрисата, която се въплъщава в ролята на анестиолага д-р Поли Грънчарова.
Тони Титянова