Банер
Гледайте „Жeнени от пръв поглед” по Нова телевизия

Социалният експеримент стартира на 17 март. Предаването проследява семейния живот на три двойки, които са събрани от екип от експерти, на принципа на професионалния matchmaking. 

Участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е избраният за тях партньор, не знаят дори името му до деня на тяхната сватба. Двойките не се състезават, не получават никаква награда, нито хонорари за участието си, единствената цел на всички е те действително да открият любовта и да останат заедно след края на експеримента. Приказката започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва ежедневието - двойките се събират под един покрив и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и продпочитания. В продължение на 5 седмици се запознават с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което живота им поднася, ги приближава все повече до отговора на въпроса „ще останат ли заедно”.

За последните 5 години форматът “Женени от пръв поглед” е първата истински нова концепция за предаване на световния телевизионен пазар. Идва от Дания, която е известна със своите новаторски експерименти в телевизията и за много кратко време стана хит в САЩ, Германия и други държави. Проектът представиха програмният директор на телевизията Антоний Мангов и продуцентът на формата Витомир Саръиванов от Old School.
.“Женени от пръв поглед” ще се излъчва от 17 март от 21:00 седмично, като всеки епизод проследява паралелно развититето на връзките и на трите двойки.
Съобщи: А. Титянова