Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през юни 2020

Месец юни 2020 бележи рекорд в последните години. За първи път от много време този месец е спокоен и няма индикация за мощна геомагнитна активност. Такова положение не се е наблюдавало от години насам да имаме един хароничен месец в геомагнитно отношение.

продължава>
 
Магнитни бури през май 2020

Месец май е спокоен и е с ниска геомагнитна активност. В началото и в края на месеца има няколко дни, които са по-напрегнати в геомагнитно отношение, но като цяло май ще бъде един хармоничен месец.

продължава>
 
Магнитни бури през април 2020

Месец април е спокоен и е с умерена геомагнитна активност. В средата на месеца има един по-дълъг период, по-напрегнат в геомагнитно отношение, но като цяло следва хармоничен месец.

продължава>
 
Магнитни бури през март 2020

Месец март, подобно на януари и февруари, е спокоен откъм магнитни бури. Баба Марта идва със засилена геомагнитна активност от 1 до 5 март. Преди 22 март има също по-напрегнат в геомагнитно отношение период, но като цяло следва хармоничен месец.

продължава>
 
Магнитни бури през февруари 2020

И месец февруари, подобно на януари, е спокоен откъм магнитни бури. Само Трифон Зарезан е с по-силна геомагнитна активност. След първата по-напрегната седмица следва хармоничен период.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 22