Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Китайската Нова година идва с мощна магнитна буря

С магнитна буря от втора степен стартира посрещнем Годината на Огнената Маймуна, което показва, че до февруари 2017 година напрегнатата обстановка може би ще бъде по-висока от обичайното. Самият месец февруари започна с поредица от четири дни с високо биомагнитно излъчване. Но февруари като цяло ще е един спокоен от геомагнитно отношение месец.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания през февруари: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 17, 18, 19, 20 февруари 2016 г.
Предполагаемите периоди на изключително силни геомагнитни смущения са в началото и средата на месеца. Бъдете особено внимателни от 1 до 4 февруари, когато кодът за опасност е оранжев. Има още няколко силни пикови периода от степен G2 – оранжев код за внимание - от 8 до 10 февруари и от 17 до 20 февруари. Най-силните магнитни бури са на 1, 2, 3, 8, 18 и 19 февруари. През тези дни значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. След това обстановката се успокоява.
Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване.
Тони Шпилер-Астрела