Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през август 2017 – най-силна магнитна активност в началото и средата на август

Август стартира с магнитна буря – след пиковата магнитна активност в края на юли, първите дни на най-горещия месец стартират с лека магнитна активност на 1 и 2 август. Веднага след това на 4 и 5 август обаче се очаква изключително мощна магнитна буря, която ще затихва в следващите дни. Другата силна магнитна буря е в средата на август.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за август: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 17, 18, 19, 20, 21, 22 август 2017 г.
Предполагаемите дни с изключително силни геомагнитни смущения са на 4 и 5 август и на 17 и 18 август, като бурята е екстремална с код G5 степен. В първата седмица на август магнитната буря ще е съпроводена и с много високи температури, затова бъдете внимателни!
Бъдете особено внимателни в периодите от 1 до 7 август и от 17 до 22 август, когато са двата периода с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.