Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Магнитни бури през май 2018 – внимавайте на 7 и 17 май!

Два са периодите с мощни магнитни бури, като пикът е на 7 и 17 май . Преди и след обстановката продължава да е неспокойна.
Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за май: 6, 7, 8, 9, 10, 17, 18, 19 май 2018 г.

Предполагаемите дни на изключително силни геомагнитни смущения са на 7 и 17 май, когато бурите са с най-опасен червен код G5. Дните преди и след това също са с повишена геомагнитна активност, но са с предупредителен оранжев код G4 степен са магнитните бури на 8 и 18 май .
Бъдете особено внимателни в периодите от 6 до 10 май и от 17 до 19 май, когато са най-опасните дни с анормална геофизична активност. Тогава значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи. Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след магнитната буря.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.