Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през март 2020

Месец март, подобно на януари и февруари, е спокоен откъм магнитни бури. Баба Марта идва със засилена геомагнитна активност от 1 до 5 март. Преди 22 март има също по-напрегнат в геомагнитно отношение период, но като цяло следва хармоничен месец.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за март: 1, 2, 3, 4, 5, 18, 19, 20, 21, 23, 27, 28, 29  март 2020 г.
Март започва с дълъг период на по-силни и по-леки геомагнитни аномалии. Слабата геоматнитна активност на 29 февруари продължава до 4 март, когато се засилва на 4 и 5 март до средно ниво за опасност - оранжево G3. Приятна и нормална в геомагнитно отношение обстановка се нарушава в тридневката от 18 до 20 март, като пикът й е на 27 март – с ниво на ниво G3. Бъдете внимателни в тези два периода: от 1 до 5 март и от 27 до 29 март, когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи.
Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.