Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Магнитни бури през април 2020

Месец април е спокоен и е с умерена геомагнитна активност. В средата на месеца има един по-дълъг период, по-напрегнат в геомагнитно отношение, но като цяло следва хармоничен месец.

Ето всички дни с неблагоприятни геофизични излъчвания за април: 3, 15, 16, 17, 18 и 19 април 2020 г.
Месецът е с равномерни геомагнитни аномалии – не се очакват дни на по-силни и по-леки. Слабата геомагнитна активност на април, спрямо предходните месеци, се характеризира с иско ниво за опасност - зелено G1. Приятна и нормална в геомагнитно отношение обстановка се нарушава в петте дена от 15 до 19 април. Бъдете внимателни в тези дни, когато значително нараства вероятността от природни и технически катастрофи.
Ако сте шофьор, бъдете внимателни зад волана в тези дни! В случай че страдате от хронични заболявания, обърнете внимание кога самочувствието ви се влошава: в края, по време или след „магнитната буря“.
Посочените по-горе дати не са подходящи за бракосъчетание. Хората, които са на път, да внимават. Търговците и предприемачите да са нащрек, ако извършват големи сделки. Обърнете внимание на нервната и сърдечно-съдовата система и намалете физическото натоварване, съобщи сайтът bgbezgranici.com.