Банер
Журналистката и ПР Патриция Кирилова оставя следа след себе си

 Журналистката и ПР Патриция Кирилова има зад гърба си 15-годишна кариера в най-горещия ежедневник – Нощен Труд. Дори и първите й интервюта като стажант в медията предизвикват доста дискусии, завършили в полза на обществото. 

Заглавията й от 1996-а година и днес звучат актуално - Вили Цанков: "Властта не може да се пребори с метастазите на престъпността", Пламен Тимев-Ганди: "Убийствата ги правят политиците, а не групировките" и едно от най-важните и за жалост забравени послания на Дони, движението "Не на страха!", което събуди преди години заспалото ни общество.
Със стъпването на холивудската компания Ню Имидж у нас журналитската прави първите интервюта със световните звезди Жан Клод ван Дам, Уесли Снайпс, Лоренцо Ламас и много други. От 2005 г. тя е гост на най-престижния филмов фестивал в Кан, където прави интервюта с легенди като Морган Фрийман, Тарантино и др.
От септември 2006 г. води свое седмично предаване по България ТВ. Създава ПР-агенция ВИП Комюникейшън, която ориганизира първите у нас яхтени, строителни и сватбени изложения. От септември 2011 г. Патриция е главен редактор и издател на първия вестник за величието на българския дух, без политика и негативни новини - ВЕЛИКА БОЛГАРИА. Седмичникът е плод на учредителите на сдружение Велика БОЛГАРИА, в което се включиха професори, доценти и учени от различни области на науката. През 2012 г. Патриция става главен редактор на първия вестник за малкия и средния бизнес "Позиция".
Журналистката издаде и дебютната си книга - "Да свалим маските" 2013 г.