Банер
Биовампирите

Те са сред нас. Не сте ли забелязали, че след общуване с някои хора се чувствате изпити, сякаш някой е изсмукал последните ви сили.
Случвало се е на всеки. Срещнали сте, без да зваете енергиен вампир. А те са навред - в работата, в дома, на улицата. Да избягате от тях не можете, но има начин да съхраните своята енепгия за себе си и да не я отдавате на другиго.

Биовапиризмът е сравним с метода на скачените съдове - по тръбичка прелива енергия от мястото с повече енергия към това с по-малко. Чрез физически или емоционален контакт човекът - енергиен крадец взема наготово енергия от околните. Понякога не е нужно докосване - достатъчно е само съприкосновението на аурите.

Как действа биокрадецът
Стреми се да завладее вашето внимание и по този начин пробива вашата енергийна защита. Енергийният вампир се стреми да ви настрои на своята честота - нужна му е вашата раздразнителност, агресивност или съчувствие. Тези състояния предизвикват утечка на жизнените сили и те по енергиен път отиват в биовампира.
Как да се предпазите
Не влизайте в конфликт и останете безпристрастни. Не се превръщайте в духовен изповедник на всеки дошъл да се жалва на рамото ви. Това е най-лесният начин да ви изсмукат жизнените сили. Идва комшийката с проблемите си – охка и се вайка. Тя си тръгва освежена и бодра, а вас започва да ви цепи главата. Възрастните хора с умилкване около младите също лесно могат да изсмукат силици от тях. Защо не, но по-добре е един човек да дава на друг опора с желание и сам. Не е нужно да се краде. Чрез любовта вие можете да ретранслирате своята енергия даром.
Звучи невероятно, но ние сами можем да губим своята енергия. Нагиздени и облечени като от витрина, ние предизвикваме чуждата злоба. Ако обичате да сте обект на общественото внимание, то трупаме завист. Това е най-простият път към злата прокоба.
Помогни енергийно на човека, когото обичаш
Много често отдавате енергия на близките си хора, които обичате, за да им вдъхнете увереност и сила.Това не отслабва вашите сили - не изсмуква вашата енергия. Напротив, защото колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Майчината милувка е най-добрият биостимулатор за детето.
Кундалини - жизнената ни енергия може да изтече от няколко места от нашето тяло, но не бива да го допускаме. Всеки е отговорен не само да пази домът, имането и парите си, но и личната си жизнена енергия. Така, че внимавате с кого контактувате и как изразявате емоциите си.