Банер
Прогнозите на Станка Ангелова

- Астроложката на „България без граници” смята, че Кадафи ще задържи властта, както и ГЕРБ.

Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Изборите приближават и социолози и политолози започват да правят прогнози какво ще се случи. Ето прогнозите и на нашата астроложка – ясновидката Станка Ангелова.

Тя първа преди години каза, че сред претендентките за президен ще има женски кандидатури и има реален шанс именно представителка на нежния пост да заеме този пост. Кои са другите прогнози на прорицателката от Златица?
Безспорно Станка Ангелова е в челото на топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант за издания и за лични болежки.

Прогноза за България
- Кадафи ще изчака и няма да напусне лесно властта. Ще управлява още.
- Следващият президент ще е от редиците на Герб. Има 50 на 100 вероятност да е жена. Ако ГЕРБ издигне кандидатура ще спечели на първия тур, ако е на мъж ще иде на балотаж и тогава ще спечели.
- ГЕРБ ще имат втори мандат, но ще са в коалиция. Ще са водеща партия. БСП ще се върнат на власт след 8 години, но с нови лидури, променени структури, с нови млади хора в ръководството.
- Атака Ще бъдат в коалиция в следващото правителство с ГЕРБ.
- Доган сам ще се отегли от властта, но не сега. Дал има бъдеще в политиката, но след години. Той има здравословен проблем.
- Първанов не се възприема като деен политик, който да допринася за развитието на България. Движението АБВ има бъдеще, но ще вземе гласове от БСП, а не от ГЕРБ. Затихва кариерата му на политик.
- Кристалина Георгиева има шанс да е президент. Миглена Кунева няма да бъде избрана, дори да й издигнат кандидатурата.
- Министър Мирослав Найденов трябва да се пази от интриги. Непрекъснато се опитват да го катурнат.
- Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. На Цветанов може да му се провени постът и статутът.
- Здравният министър ще управлява правилно и ще направи много смели и радикални промени в здравеопазването.
- За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения и наводнения. Няма да има размирици в страната, защото българите искат да живеят в мирна и демократична страна.
- Любопитно е, че Алексей Петров след време ще се сближи и ще спре да се конфронтира с Бойко Борисов. Няма да влезе в политиката
Контакти: 0885/408 779 Станка Ангелова
Виктория Милчева