Банер
Кадафи ще задържи властта, както и ГЕРБ.

Прогнозите на Станка Ангелова
- Астроложката на „България без граници” смята, че Кадафи ще задържи властта, както и ГЕРБ.

Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2

минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата. От баба Донна, която е румънка по народност, знам да гадая и чрез кафе, да бая и да премахвам негативни енергии.
За какво идват най-често при теб?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Човеколюбива съм и обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото ме приемат като семеен консултант - търсят ме за съвет при всеки проблем. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.
Съществуват ли нетативни вмешателства – магии?
- Магията е посегателство над човешкото биополе, не е внушение. Прави човека неузнаваем. Променя начина на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, но по-страшни са родовите проклятия.
А леенето на куршум кога се прави?
- При уплаха. Така се лекува страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина. Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Прогнози за България
Изборите приближават и социолози и политолози започват да правят прогнози какво ще се случи. Ето прогнозите и на нашата астроложка – ясновидката Станка Ангелова.
- Очаква ни добра реколта и но това не означава, че земеделците ще са доволни. Ще има хубава реколта от жито, картофи, от повечето земеделски култури.
- Кадафи няма да бъде свален от власт и ще продължи да ръководи Либия, въпреки международния натиск.
- Има вероятност да се смени министерът на земеделието. Още двама министри са под въпрос.
- Колкото шум да се вдига около Янева, тя ще остане във Висшия съдебен съвет.
- Всички партии ще печелят кметски места. В София Фандъкова ще остане още един мандат. В Бургас и Пловдив ще преизберат също сегашните кметове.
- Следващият президент ще е от редиците на Герб. Има 50 на 100 вероятност да е жена. Миглена Кунева няма да бъде избрана за президент. Ако ГЕРБ издигне женска кандидатура ще спечели на първия тур, ако е на мъж ще иде на балотаж и тогава ще спечели. Стефан Данаилов няма да се кандидатира за президент. ГЕРБ, БСП и ДПС ще издигнат неочаквани от хората кандидатури. БСП ще спечели доста гласове и ще отиде на балотаж. ДПС могат да издигнат женска кандидатура.
- Алексей Петров няма директно да влезе в политиката, но ще поддържа един или друг политик с действията и противодействията си.
- ГЕРБ ще имат втори мандат, но ще са в коалиция. Ще са водеща партия. БСП ще се върнат на власт след 8 години, но с нови лидeри, променени структури, с нови млади хора в ръководството.
- Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. На Цветанов може да му се провени постът и статутът.
- Здравният министър ще управлява правилно и ще направи много смели и радикални промени в здравеопазването.
- За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения и наводнения. Няма да има размирици в страната, защото българите искат да живеят в мирна и демократична страна.

Станка Ангелова : 088 5408779 ,088 9887367