Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Прогноза на Станка Ангелова за 2014 г.

 От 30 години Станка Ангелова е сред най-търсените и популярни български ясновидци и астролози. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

„Феноменът от Златица”, както обичат да я наричат, от години води седмичните хороскопи във „Вестник за дома”, а нейните прогнози продължават да смайват с точността и навременността си.
Славата на Станка Ангелова се разнася в годините на тоталитаризма, когато да притежаваш ясновидска дарба не бе безопасно. Въпреки че години наред отказва да пророкува, тълпите от хора продължават да се тълпят пред дома й, да я молят за помощ.
Дарбата си Станка наследява от баба си Донна и прабаба си Сабина – известни знахарки от Северозападна България в миналото. Пророческите умения на Станка Ангелова проличават от детството. Хората я търсят непрестанно в трудни моменти и когато изпаднат в безизходност. И тогава, и сега мълвата за нея се разнася от уста на уста от благодарни хора. Станка никога не връща човек, потърсил я да разплете сложната плетеницата от страдания, болежки и съсипващи проблеми. Денонощно й се обаждат от страната и чужбина за съвет и за да узнаят бъдещето си, да се прочистят от негативни влияния, за да премахнат родова прокоба.
А ето и прогнозата на Станка Ангелова за 2014 година:

2014 година е преходна
Тя подготвя почвата за 2015 година, когато тръгваме нагоре. Очаква се в страната да навлезат няколко крупни инвеститора. Все повече бизнесмени от Русия и Китай проявяват интерес към страната ни.
-Не виждам избори две в едно. Дава се правителството на Орешарски да издържи поне една година. Ако има избори за парламент през 2014, те ще бъдат през есента.
- Сергей Станишев ще оглави листата на БСП за Европейски парламент и ще бъде избран. Най-много места ще вземат ГЕРБ, следвани от БСП, ДПС и ще има един представител от Атака.
-Във всички партии виждам нови лица и нови лидери.
-Независимо коя политическа партия ще управлява, политиците трябва да променят поведението си и да обръщат повече внимание на избирателите си, на социалната политика. На хората им омръзна този тип управление, което продължава 23 години и няма да го подкрепят.
-Все повече ще се дава зелена светлина на дребния и средния бизнес, защото няма как по друг начин да се повишат доходите на българина и да се доближават до европейския стандар.
-Бойко Борисов запазва лидерската си позиция в партия ГЕРБ. Хората го харесват, имат му доверие и той продължава да държи лидерското място в партията. Търканията между Сергей Станишев и Бойко Борисов не са на партийна, а на лична основа.
-БСП ще се оглави отново от Георги Първанов.
- Следващото правителство пак няма да е на мнозинството, а в коалиция. В парламента ще влезат нови политици и партии.
Най-вероятно това е ГЕРБ в коалиция. БСП продължава да партнира и в бъдеще с ДПС.
-Атака са на кантар дали ще влезат в парламента. Реформаторският блок взема много от гласовете на Атака. Именно тази партия ще позволи на ГЕРБ да поеме следващото управление. Ще има преговори между тях. ГЕРБ в коалиция вече ще управлява по различен начин, защото се е поучила и няма да повтаря грешките си, ще обърне голямо внимание на социалната политика.
-Татяна Дончева подкрепя Първанов, въпреки че говори за алтернативна структура.
-Бареков няма да влезе в следващия парламент, тъй като хората виждат, че е поставено лице и инициативата не е негова. Казва много неща, но не дава решение.

Катаклизми няма да има
-Няма да има фатални бедствия. Това че ще има през ранна пролет или късна есен трус, той няма да е с човешки жертви. Разрушенията не са фатални, щом с Божията воля няма отнет човешки живот.
-Не виждам и някакви тежки наводнения и природни катаклизми, каквито мъчат другите региони на света.
-2014 г. няма да е толкова плодородна каквато бе 2013. Ще е по-тежка за земеделието, ще има суша. Хубавото е, че повече българи се насочват и се възражда земеделието. Ще продължи да се развива животновъдството, което ще доведе до възраждане на тази сфера от селското ни стопанство.
-Потокът от бежанци към България ще спре. Ще има чужденци, които ще останат, но доста ще напуснат страната ни. Няма да имаме проблем с тях. Получаваме пари от ЕС за тях.

Туризъмът е отрасъл, който ще се развива най-добре
- Много голям потенциал има пред балнеологията и целегодишния туризъм, което ще доведе до отваряне на работни места и създаване на доходи от почиващите.
-Освен Черноморието ще се развива планинския туризъм. Банско продължава да се утвърждава като международна ски дестинация, но повече внимание ще се обърне и на Боровец, и на Пампорово. България има големи ресурси в областта на туризма и ще ги развива.
- Българи продължават да напускат страната, но хубавото е, че много млади хора във възрастта от 27 до 40 години искат да живеят в страната и да я променят за по-хубаво. Желаят да останат, стига да имат работа и по-добри условия за живот. Мърморещи и недоволни сме, но сме родолюбци.
С едно изречение – 2014 година ще е динамична и е трамплин към по-добро бъдеще за бълганина.

Контакти: 0885/408 779