Банер
Прогнозите на ясновидката Станка Ангелова за 2015 г.

„Господ ще е милостив към България”

Първото пророческо интервю в българска медия за 2015 година е на ясновидката Станка Ангелова за сайта "България без граници".

 Повече от 30 години чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки от политици, учени и хора на изкуството. Каква ще е 2015 година, , според една от най-добрите и обичани български ясновидки в последните три десетилетия:
-Каква ще е 2015 г. като климат, бедствия, плодородие?
-Сняг и студ ще има, но зимата няма да е толкова продължителна и тежка – сняг ще натрупа към 7-8 януари, февруари също ще има студове, докато през март ще са повече дъждовете. Дъждове ще има, но за да няма бедствия като 2014 година неотложно трябва да се почистят коритата на реките, да се испектира изпускането на язовирите, защото Господ е милостил към България, но хората трябва да си свършат работата. Проблемни и по-рискови зони са Русе, Шабла, Кържали, Смолян, където може да има по-кризисни зимни условия, поледици. Природата е природа и си взема своето независимо дали ни харесва или не. Земетресения ще има както винаги, но слаби и без последствия, ще усещаме трусове от Гърция . Март, април и началото на май има вероатност от наводнения, но всичко зависи от човешката намеса.
2015 година ще е сравнително плодородна. Ще има добра реколта от жито, плодове и зеленчуци. Това се дължи не само на природните дадености, но и на това, че с всяка изминала година става все по-отговорно отношението в земеделието. Ще продължи да се развива животновъдството, което ще доведе до възраждане на тази сфера от селското ни стопанство.Това е един от добрите отрасли на страната, който се развива по-ускорено отколкото икономиката. Хубавото е, че повече българи се насочват и се възражда земеделието. Лошото е, че заради събитията от 2014 г. инвеститорите повече ще се ослушват, отколкото да правят крупни вложения у нас. Пред общините, които имат вложения в КТБ, ще имат трудности, но като цяло отново ще живнат, тъй като ще работят по еврофонодовете и ще имат приходи от проекти. Безработицата няма да спадне – запазва се.

-Правителството ще изкара ли мандата си, как ще се развиват политическите сили?
-През пролетта ще има опити да го разклатят. Стабилитетът се крепи на много разговори и желание за компромиси с цел добруване на хората и държавата. Това управление има шансове, но най-вероятно ще има избори 2 в 1.
Както казах и миналата година Бареков няма дълга политическа кариера – няма да успее да създаде нова опозиционна партия, а неговите хора ще бъдат разединени и се разпадат като формация. Патриотичният фронт ще има още 1-2 отцепници, но се запазва като формация и има политическо бъдеще. Пред Реформаторския блок има промени, отцепване, запазват се, но след промени на партньори, дори може и на името.
АБВ и БСП не се обединяват, но някои членове на БСП отиват към АБВ.
ГЕРБ и при следващи избори печелят убедително пред всички останали. Борисов остава лидер на партията. Не се стреми към президенсткия пост, макар да може да го вземе, ако се кандидатира. Плевнелиев няма да има втори мандат. Станишев няма да си върне лидерството в БСП, дори след отпадането му като лидер на ПЕС.
Някои политици търпят политическо развитие, други – не. Бареков след ЕП отпада от политиката, Кунева няма да надскочи това си ниво, докато Първанов дръпва напред, Кристалина Георгиева ще продължава да оглавява високи постове в европейската политика. Пред Корнелия Нинова се очертава добро политическо бъдеще, както и пред Менда Стоянова. Най-стабилната жена в родната политика остава Йорданка Фандъкова, която с делата си показва, че хората могат да й вярват. Сидеров, ако не прави ексцесии, ще влезе и в следващия Парламент.

Какво да очакваме в родната и световната политика и икономика?
-Рублата ще се стабилизира напролет, а Южен поток, който сега е без изход не е загубена кауза, защото руснаците ще излезат с друга позитивна за нас алтернатива. Няма да е толкова голям отливът на руски туристи, ккто се прогнозира, нито масово ще разпродават имотите си. Всъщност най-доброто дело на това правителство е създаването на Министерство на туризма. Туризъмът е отрасъл, който ще се развива най-добре у нас. От десетилетие повтарям, че много голям потенциал има пред балнеологията и целегодишния туризъм, което ще доведе до отваряне на работни места и създаване на доходи от почиващите. Освен Черноморието ще се развива планинския туризъм. Банско продължава да се утвърждава като международна ски дестинация, но повече внимание ще се обърне и на Боровец, и на Пампорово. България има големи ресурси в областта на туризма и ще ги развива.
В Русия ще има промяна на политик на висок държавен пост, в Турция ще има стълкновения, в Гърция – бурни моменти, докато в България, Сърбия и Македония положението ще е по-стабилно. Ислямска държава ще направи голяма лудост пред човечеството и това ще доведе до намеса на повече държави за решаване на проблема там.
Контакти: 0885/408 779