Банер
Нова политическа формация ще конкурира ГЕРБ вещае топ ясновидката Станка Ангелова

 

Ето какво ни очаква през 2016 г. според топ ясновидката Станка Ангелова:
-Много напрегната в политическо отношение година. Доста протести, липса на стабилизация, улицата отново ще диктува политиката. Ще се опитат хора, заинтересувани от властта, по един или друг начин да разклатят управлението с подмолни действия. Целта е да свалят правителството.
-Има вероятност да се сформира нова партия около известна медийна личност, която ще направи бум и ще стане голяма сила, като притегли гласове от ляво, от дясно и от патриотичните партии.

 Тази нова партия няма да донесе просперитет, а по-скоро проблеми, ще навреди в общото развитие на страната. Това ще стане, ако правителството даде оставка. Почнала е вече да се оформя тази партия и ще нарасне като лавина и ще бъде силен опонент на ГЕРБ.
-Зимата няма да е дълга. Ще има застудявания през януари и февруари, малко и през март. Виждат се отново наводнения, макар без жертви. Това положението е много по-благоприятно от това в други държави, където ще има доста и страшни аномалии.
-В туристическата сфера 2016 година ще е по-добра от отминалата.
резидентските избори ще преминат като тези за местната власт – опорочени на места, ще протекат с много динамика. Ще има три много силни кандидатури, които ще водят реална борба за поста: на интересна личност със звание, на силен политик – жена, която не се стремяла да е пред прожекторите.
-Емигрантският поток ще бъде овладян в България през 2016 г.
-Ще има много промени в правителството.
-Ще има нещо неприятно за две видни личности. Съдбата на доста политически мъже е такава да губят свидна рожба, както бе при Тодор Живков, Жельо Желев, Росен Плевнелиев, Стефан Софиянски. Има вид карма, която показва, че те не са недосегаеми, че всички сме хора на този свят.
-В България няма да има война и терористични атаки.
-Изострените отношения между Русия и Турция няма да ескалират, а ще се стабилизират полека. Атентатите ще продължат в Европа, в САЩ.Проблемите в Европейския съюз ще продължат, ще запази единството, но не с благи приказки, а ще покажат, че няма отвън да им казват как да се развива Европа.

Станка Ангелова отблизо

Повече от четвърт век Станка Ангелова е сред най-търсените и популярни български ясновидки. От години предсказанията й се сбъдват. Славата споходи ясновидката още през времето преди демокрацията, когато парапсихологичните способности бяха отричани. Политици, учени и хора на изкуството търсеха още тогава чудотворката от Златица да пророкува бъдещето им, да разваля магия или родово проклятие. Дарбата си тя наследява от баба си Донна и прабаба си Сабина – известни знахарки от Северозападна България в миналото. Пророческите и умения проличават от детството й, хората я търсят и тогава и сега, мълвата за нея се разнася от уста на уста. Въпреки че Станка Ангелова винаги е практикувала друга професия, тя никога не връща хора и отделя част от времето си на хората, които се нуждаят от помощ.
-Откога ясновидстваш?
- Ухапала ме е змия, когато съм била малка. Върнали са ме към живота с билки и баене. Всички забелязваха, че казвам неща, които се случваха. След време и самата осъзнах, че моите думи и пророчества имат смисъл и помагат на хората. Всяко нещо, което казвах, се случваше, хората ме търсеха, мълвата за мен се разнасяше от уста на уста. Винаги съм работела нещо друго. Като млада бях шивачка, а сега имам ферма и отглеждам животни. В свободното време чета книги и отглеждам цветя, но не връщам хората, които ме търсят за помощ. Аз съм от хората, които не отстъпват от принципите си. Добра и човеколюбива съм, обичам да помагам на другите. При мен идват много политици, медици, професори, творци. Вече са ми станали като приятели, защото от десетилетия при всеки по-проблемен случай търсят отговор от мен.
-Разкажи някои случаи?
- Идват хората, когато са в безизходица и не знаят кой да им помогне. Например, изчезнало е детето им и се чудят къде е. Имах подобен случай. Ставаше дума за 16-годишно момче от Пазарджишко, за което от няколко дни нямаше известие. Търсили го навсякъде. Липсваше от седмица и родителите си мислеха най-лошото. Успокоих ги, че е живо и ще им се обади всеки момент. Тръгнаха си обнадеждени. След няколко дни ми позвъниха да ми благодарят. Открили го. Бил с приятел на хижа.
Дойде при мен уважаван неврохирург. Изведнъж го връхлитат нещастия от всякакво естество: проблеми на работното място, инциденти по време на операции, семейни неудачи... В началото мислел, че са поредица от случайности, но след трети пореден срив по време на операция изпада в депресия. Ставаше дума за проклятие, направено от негов колега, за да се провяли кариерата му. Развалих го и той върна щастието, работата и стабилизира семейството си. Още по-страшно бе състоянието на малкия Велин, който вехнеше. Не се хранеше, не можеше да се държи на крачката си. Водели го бяха по всякакви лекари, но нищо не му помагаше. Оправи се с леене на куршум - баба ми Сабина ме е учила така да лекувам страх, депресия, заекване, напикаване... Там, където логопед не успее да помогне с години, детето се оправя за седмица.
Преди години дойде майка с 22-годишния си син. На пръв поглед бе здрав, но като гледа телевизия губи съзнание. Бяха обиколили какви ли не специалисти, но лекарите били категорични, че му няма нищо. Майката мислеше, че навярно синът й има магия. Бях категорична, че става дума за тумор в главата, който притиска нерв. Казах й да вземе спешни мерки и да операра сина си. Насочих ги към Александровска болница, защото ми се попаде като информация. Отидоха, направиха скенер и пълни изследвания и диагнозата ми се потвърди. Доказа се, че младежът има тумор, оперираха го и сега е здрав.
-За какво най-често идват при теб хората?
- За най-различни неща: при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии.
-Не те ли натоварват човешките болежки?
- Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички млади и възрастни хора, които идват при мен – всеки с проблемите си, с житейската си драма. Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Ако има магия и проклятие, оправям ги. Усещам веднага, когато има магия – вижда се засегнато, изчиства се. Задължително насочвам хората да потърсят доктор, психолог, когато видя здравословен проблем в чашата. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.
-Какво ще посъветваш хората?
- Да бъдат човечни, да не злоупотребяват с болката на хората. Ние сме гости на този свят, всичко материално е до време. Когато могат да помагат. Да се борят в живота, защото животът е борба. Нека потискат злото в себе си, да си помагат един на друг.
Антоанета Титянова