Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Чудотворката от Златица Станка Ангелова: Александър Антов е поръчан от известна личност

Ясновидката Станка Ангелова вече повече от 30 години е наричана Чудотворката от Златица. Предсказанията й се сбъдват с удивителна точност. Денонощно е търсена от хора и на никого не отказва помощ. Станка е трето поколение ясновидец в рода си. Специално за читателите на вестник „ШОУ” тя отговори на някои любопитни въпроси за бъдещето на света и на България. Сайтът "България без граници" публикува интервюто на ясновидката Станка Ангелова, което тя даде за вестника и за колежката Еми Мариянска. То е част от нейната нова книга, която излиза през април. 

- Г-жо Ангелова, полюбопитствах да прочета стари интервюта с ваши предсказания и се удивих, че всичко казано вече се е сбъднало: „Станишев изоставя БСП”, ГЕРБ пак печели, но няма да управляват сами”, „Петко Сертов е жив”, „Около Бойко Борисов има много жени, но брак няма да има, ще има внуче”... Кажете какво ни чака оттук-нататък?
- Ами, това което вълнува най-много в момента хората е дали ще има световна война? Аз казвам: Не, няма да има световна война, но ще има още много кървави атентати!. Ще пуснат и някакъв нов вирус – много пагубен за човеците. Много жертви ще вземе. Изпитанията, които ще търпим, обаче, са за добро. Ще се получи едно помъдряване на политиците в световен мащаб и те ще узреят за правилния път, по който трябва да се развиват международните отношения.

У нас няма да стане „турско”, нали?
- Не, няма. Турция винаги е имала мераци към нашите територии, но никога не е посмявала да пристъпи към по-сериозни действия. Ако е искала, щяла е да го направи отдавна. А това, което в момента се разиграва между Доган и Местан, е театър. Скоро ще разберете, че между тях няма никаква личностна криза на отношенията. И двамата играят в една и съща „театрална постановка” и участието им в нея си има цена. За Местан е по-висока, защото той е доброволна жертва. Ще разберете защо. Смятам, обаче, че е за доброто на България този „театър”. А по-добре от мен го знаят хората от службите. Само за обикновения човек е скрито истинското основание на онова, на което сме свидетели. И вълната от бежанци е нарочен процес – това вече не е тайна за никого. Целите са ясни, но ще им излезе крива сметката на „сценаристите”. Жалко за хорицата, които напускат дом и родина, без да си дават сметка, че са жертва на алчна и подла политическа игра.

Непрекъснато из телевизиите питат Бойко Борисов дали ще се кандидатира за президент...
- И не му вярватq като казва, че няма. Борисов няма да се кандидатира на предстоящите президентски избори. Други хора ще се борят за поста, между които и две жени. Едната ще вземе преднина. Познавате ги и двете – едната е с международна известност, а другата – с местна. Имената им няма да кажа, но вие ще се досетите кои са. И двете си имат силни лобита, и двете не са харесвани от болшинството българи, но аз ви казвам, че трябва да изберем жена за президент. Така е казано, за да потеглим напред. Чрез тази, която ще спечели, отвън ще навлязат в страната ни повече инвестиции и ще бъде по-здрав контролът да не ги разхищават като досега. Знам, че на много хора няма да им се хареса това, което ще кажа, но Европейският съюз няма да се разпадне. Ще го крепят да се задържи, защото чрез него се крепят материалните интереси на много хора по върховете на държавните управления. Не само у нас, а и в другите страни-членки на съюза.

- А защо не искате да кажете имената на кандидатите за президент, на жените-кандидатки?
- Защото си изпатих от имена. Като издадох книгата си, в която написах открито за Бареков, а и доста интервюта дадох, в които споменавах името му – а именно, че въпреки че събира електорат, ще се провали, получих много заплахи. Имаше един период, в който постоянно ми звъняха на всички телефонни номера, които бях публикувала, и ми казваха, че ако не престана да го споменавам,

„да внимавам в тъмното”

Какво ще стане с реформите, които чакаме в различни сфери на обществения ни живот?
- Българите търпят, търпят, пък избухнат. Реформите ще се наложат от само себе си – заради нетърпимостта на хората. Особено това се касае за съдебната реформа. Там ще се наложат коренни промени, за да тръгнат нещата по закон. За момента бездуховността е завладяла умовете на хората, но това няма да трае още дълго. Ще станете свидетели и на много възмездия Отгоре. Човеците трябва да се научат да „четат” Божиите знаци. Силата винаги наказва онези, които не вървят по правилния път. И удря там, където най-много ще боли. Ако не искат да им умират внуци и деца, да гледат децата си и близките си как страдат, много държавни мъже трябва да се опомнят овреме.

Искам да ви попитам за последната драматична новина в пресата – смъртта на шефа на модната къща „Агресия”. Убийство или самоубийство?
- Убийство е. Заради финансови интереси. И това го знаят службите. Симулират се версии в момента, за да потулват истината, докато се забрави случаят. Онова, което пишете из медиите, е ровене в оскъдни факти и преписване един от друг. Истината я знаят много добре тесен кръг хора, но нямат интерес тя да излезе наяве. Знае се и кой е поръчителят – известна личност е, знаят се и извършителите – един е стоял в кола, други двама са извършили престъплението. Като този случай с Антов ще има и други подобни. Очистването от „мръсната пяна” е дълъг процес и в него падат жертви, защото битката е за много големи материални и политически интереси.

Възможно ли е един ден да станем „Швейцария на Балканите”, както пророкуват доста ясновидци? Трудно ми е да го повярвам в момента...
- Ние географски и в духовен смисъл сме призвани да бъдем в авангарда на човечеството. Колективната ни карма минава през изпитания, но онова, което се говори, че е казано и от леля Ванга, и от Севрюкова и Дънов – че българите по света трябва да се приберат у нас много бързо през идните 2 години, има своето основание. В света

ще има катаклизми от всякакво естество

България ще бъде една от малкото страни, защитени в голяма степен от бедствията. От 2016 г. до 2018 г. целият свят ще бъде в кризисен период. Помнете ми думата, обаче, ние пак ще бъдем 7-8 милиона българите и идва това време да покажем на света кои сме. Ще си стоплим отношенията с Русия, което и трябва да стане. В тази връзка искам да ви кажа, че тази година бях в Русия по покана на колеги.

Станах свидетел на такова развитие на психотрониката при тях, че мога да кажа, че на практика за руснаците няма непостижими неща и по тази линия. Има хора, които работят на много високи нива на познанието. Дано се осъществят плановете ми и аз да отида на обучение в техните школи, защото това, което видях с очите си, е уникално. Само един пример ще ви дам. Имаше човек с голям оток на челото– голям колкото мандарина. Само с три сеанса това нещо почти изчезна пред очите ни. Да беше нещо, което може да се изманипулира – примерно как прохожда човек с патерици, може да подходиш със съмнение, но тук образуванието се виждаше – един огромен оток, който сякаш се стопи. Видях с очите си това чудо, което бе постигнато само със силата на мисълта и познанието за нейните възможности. Дарбата си е дарба, но това е наука, на много високи нива на познанието.

Родът на Станка Ангелова тръгва от Румъния. Наследява дарбата на прабаба си Сабина и баба си Донна, които били знахарки. Още като малко момиченце Станка започва да предсказва събития, преди те да се случат. В момента, в който казва на баща си, че дуварът, който редят от камъни съседите, ще падне, и то се случва. Според ясновидката вероятно за дарбата й изиграва роля и една семейна драма. Преди Станка да се роди, майка й изгубва две момиченца. Втората й рожба умира от задушаване, докато го кърми, между гърдите й. До края на дните си жената не може да се отърси от чувството за вина, че от неопитност е задушила детето си. Един ден Станка сънува сестрите си като големи момичета и „разговаря” с тях. Има много случаи, в които на всички в рода й им става ясно, че сред тях расте необикновено дете - нещо като „компенсация” за драмата в семейството. До днес Станка Ангелова не е върнала човек, който има нужда от нейната помощ. Помогнала е на много хора да се излекуват от душевната, или физическата си болка.

Еми МАРИЯНСКА

http://www.blitz.bg/news/article/388144