Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Ясновидката Станка Ангелова: „Сега най-често ме питат: „Ще си запазя ли работата?”

Повече от четвърт век Станка Ангелова е сред най-търсените и популярни ясновидки у нас. Славата споходила пророчицата още преди демокрацията, когато увлеченията по окултното бяха отричани и преследвани от закона. Още тогава политици и хора на изкуството търсели гадателката, за да пророкува бъдещето им или да им развали магия.
Вестник „Минаха години“, бр. 2, 4 януари 2021г.

Станка е известна със способността си да предрича събитията с точността на швейцарски часовник. С дарбата си, която е наследила от своите прабаба и баба, дава съвети, разваля магии и родови проклятия, изгражда защита от негативни въздействия и разкрива тайните на съдбата. Ясновидката е от малкото екстрасенси у нас, които гонят стреса и премахват заекване и напикаване при децата, леейки куршум или гасене на въглени във вода. Премахва отрицателната енергия и чрез восъколеене. Макар че има и лечителски способности, Станка винаги призовава болните да отидат на лекар, преди да потърсят магическо решение на проблемите си чрез нетрадиционната медицина.
• С леене на куршум премахвам страхови неврози, заекване, напикаване
• С билки и молитви развалям магии
• Нещастията понякога са програмирани да се случат – те са урок от миналото

Преди 2 години прогнозирахте, че 2020 г. ще е изключително динамична и напрегната година и в икономически, и в политически аспект. Пандемията от коронавирус биологична война ли е?
- Аз не съм видяла болестта, но видях сътресенията, които причини. Това е една биологична война, която е подготвяна от 4 години. Светът беше атакуван, за да бъде променен животът на земята и това да доведе до нов световен ред. За капитализма възрастните хора са бреме. Те целят да се намали ненужното за тях население – възрастните хора, инвалидите и най-вече бедните семейства. Нас, българите, Господ ще ни пощади. Пази ни и от големи природни бедствия.

През пролетта, когато пандемията от Ковид-19 бе още в началото си, вие предсказахте, че до края на годината ще има ваксина и познахте.
- Да, макар че много хора са против нея. Болестта няма да изчезне, просто ще живеем с нея, както със свинския, испанския и птичия грип. Хората обаче не бива да вярват на всичко, което чуят или прочетат. Да не се поддават на психози. Нито потоп ще има, нито край на света. От няколко месеца зачестиха случаите, когато идват при мен и питат едно и също – „Ще си запазя ли работата?”.
Интересуват ли се политиците ни от ясновидство?
- И те са хора като всички останали. И политици, и адвокати, и прокурори, и полицаи – всички ползват услугите на хора, които имат възможност да прозират в бъдещето. Никога не съм си позволявала да коментирам кой е бил при мен – ако сами го казват пред медиите, е техен избор.
Вие сте от малкото ясновидки у нас, които практикуват леене на куршум. За какво помага тази техника?
- Тя е доста стара. Използва се при страх, при стрес и при безсъние. В определени случаи човек започва да отслабва, губи спокойствие и линее. От стрес може да се получи напикаване, заекване. Против такива проблеми помага леенето на куршум. Баба ми Дона ме е учила как да го правя. Най-често нито детето, нито родителите знаят откога и откъде е дошъл проблемът. Заекването продължава въпреки намесата на професионален логопед и психолог. При такива случаи леенето на куршум против страх и уроки е добра алтернатива. При възрастните е ефикасно за премахване на страхова невроза.

А леенето на восък?
- Това е практика, която се използва от много колеги. Но там се навлиза в други чакри на човешкия организъм. Восъкът обира негативната енергия. От фигурите, които се появяват, може да се разбере в какво се състои проблемът. Понякога лея и въглен. В купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин. Но човек трябва да разбира от тези неща. Така ясновидецът може да разбере от какво е засегнат даден човек, има ли начин да се оправи или няма.

Прилага ли се този метод в днешно време?
- Да, аз го използвам. Много е ефикасен, особено, когато има натрупана отрицателна енергия.

Как идва тя при нас?
- По много начини. Може да дойде от снимка на даден човек, може с негова вещ или с данните му (име, дата нараждане). Това са телепатични явления, чрез които се предава отрицателна енергия. Трябва да се знае, че по същия начин може да се работи и в положителна светлина. Недоумявам защо хората винаги искат друг или нещо свръхестествено да е виновно за нещастията и неудачите им и си внушават, че имат магия. Истината е, че лошите мисли могат да разболяват, а позитивното мислене – да лекува и да отваря врати. Често идват при мен хора и казват: „Имам магия!” Обикновено не е така. Просто си внушават...

Как може да се преустанови родовото проклятие?
- Към родовото проклятие се подхожда с особено внимание, защото е опасно за самия пострадал. Знаете, че това са клетви до девето коляно на рода. Много трудно се чисти, но трябва търпение. Идват при хора, които казват, че на никого нищо лошо не са направили, а животът им е пълен провал и само неприятности им се случват. Тогава търся причината назад в миналото им.

Мнозина са предубедени към ясновидството, докато не им се наложи да ги търсят за помощ. Има ли известни хора сред клиентите ви?
- Има, но ако разкрия имената им, няма да е честно. Когато пътувам из страната, се срещам с най-различни хора, между тях има и известни. Политици, депутати, министри, актьори, певци – всякакви има. Но аз не ги деля на обикновени и необикновени. Ето, сега една най-обикновена жена ми донесе цветя, бонбони и благодарствено писмо. В семейството й никой не гледал сериозно на магиите, докато не я поразило сериозно физическо страдание. Жената хукнала по лекари, всички вдигали рамене озадачени. А страданието й продължавало. Видях съвсем точно годината, когато е направена магията и от кого. Първоначално не ми повярва, бях забравила за срещата с нея, но 2 години по-късно жената отново се върна при мен. Довери ми се и след като направихме ритуал, състоянието й се подобри. Започна хубава работа, живота й тръгна. Такива неща ме правя щастлива.

Защо, когато са болни, българите се насочват към самолечение или към екстрасенси и бягат от традиционната медицина?
- Когато един човек се разболее, първото, което трябва да направи, е да потърси лекарска помощ. Ако докторите не се справят, тогава могат да се насочат към нетрадиционното лечение. Има обаче и хора, които не ни харесват.

Винаги ли съдбата ни има връзка с преражданията?
- Да. Нещастията понякога са програмирани да се случат. Те са като урок от миналото. Според закона за кармата душата трябва да си плати за всичко, направено в миналото. Всичко, което преживяваме на този свят, не е случайно, програмирано е. Затова обикновено тези, които някога сме обичали, срещаме отново. За да съм наясно какво ще се случи с две души, понякога е необходимо да знам какво са преживели преди няколко столетия. Винаги съдбата ни има връзка с преражданията.

Какви средства използвате, за да достигнете до информацията за бъдещето?
- Кафе, карти, много рядко боб и понякога гласа на човека, когато е на разстояние. Не винаги хората могат да дойдат при мен. Някои са на огромно разстояние, а имат нужда да намерят отговор на въпросите си. Тогава правя контакт чрез телефона.

С какви проблеми най-често ви търсят хората?
- Хората не идват от хубаво при мен, всеки е с болката си. Търсят ме, когато са в безизходица и не знаят какво да правят. Един иска да разбере дали има магия, друг търси цяр за здраве, трети иска помощ за бизнеса си. Най-леките случаи са на влюбените двойки, които питат за любов. Най-тежките случаи са, когато става въпрос за загуба на близък човек или за нелечими заболявания. През последните години повече от проблемите им са свързани с безпаричието. Понякога премълчавам доста от информацията и не казвам всичко, а само част от нещата. Не желая да огорча човека срещу мен. Нагледала съм се на човешка скръб и мъка.

По какво човек може да разбере има ли направена магия или само си внушава?
- Когато всичко в живота му върви наопаки, той започва да търси причината за това. Понякога съдбата е жестока и място за магия няма, друг път наистина има вмешателство от маг, което тотално разбива живота на човека. Уроките също не са за подценяване.

С какви ритуали се развалят магиите?
- Развалям магиите с билки и молитви. Лея восък и куршум, но предимно в случаи, когато става въпрос за уплах при деца. Няма вариант да не се развали направеното от каквато и религия да е забъркана магията, била тя циганска, копанарска или българска.
За какво най-често се правят магиите?
- За разпад на семейството, за безплодие, за безбрачие, за проблеми в бизнеса. Най- забавният случай, който съм имала, беше с една възрастна жена. Синът й беше на 45 години, а тя все чакаше да й заведе снаха. Потърси ме, за да му помогна. Оказа се, че мъжът има негативна намеса от жена, направена преди доста години. Извърших специален ритуал и я успокоих, че до 2 години синът й ще се задоми. Жената си тръгна много щастлива, но явно е била много нетърпелива и се е надявала, че това веднага ще се случи. А синът й все така си стоял сам. След около година се сетила за моето обещание и започнала да нарежда: „Станке, Станке, нищо не направи”. А 3 месеца по-късно той наистина си намерил приятелка на неговите години, оженили се. Нещата няма как да се случат от днес за утре.

А как открихте паранормалните си способности?
- Аз съм трето поколение ясновидка в нашето семейство. Родът ми произхожда от Румъния. Навремето моите прадеди са живели близо до Трансилвания и двете ми баби Дона и Сабина са били знахарки и баячки. От малка заедно с тях ходехме да берем билки по планините и горите. Те правеха мехлеми и отвари от тях, с които лекуваха хората. Справяха се с псориазис, екземи, перде на окото, заекване, страхови неврози и безплодие. От тях научих всички умения, които имам. Кръстили са ме Станка, за да остана. Преди мен майка ми загубила две момичета. Тя смяташе, че способностите ми са компенсация за драмите, които са я споходили. А те не са се появили след кома, както твърдят повечето екстрасенси. Дарбата ми е по наследство. Достатъчно ми е само да чуя гласа на човек отсреща, за да видя миналото му и бъдещето му. Работя и от разстояние, но ми е нужна снимка.

Клетвите опроставят животи, но се връщат към поръчителите
Потърси ме една жена, която беше много силна и борбена. Животът й беше много объркан и беше пълен с възходи и падения. Беше в безизходица, а нищо във външния й вид не издаваше, че има проблем. Започнах да нареждам картите Таро и я попитах: „Защо клетвата върви след теб?” Тя се разплака и каза, че не може да се отърве от клетвите на майка си. Жената имаше един несполучлив брак, а след това беше разбрала,че не може да има деца. Беше си осиновила бебе, момиченце. Скоро след осиновяването разбира, че детето е с Детска церебрална парализа. Тръгва по лекари, те пък не й дават кой знае каква надежда, че ще проходи. И какво направи жената? Майка й настоявала да го разсинови, но тя категорично отказала и тя ги проклела. Продаде имоти, а с парите заминаха да го лекува в чужбина. Вече е на 6 годинки и ходи. Жената знаеше, че клетвите на майка й я преследват и пречат на развитието на детето. Направихме ритуал и изчистихме проклятието. Когато случаят касае деца, с дни не мога да дойда на себе си. Искам да предупредя хората да не кълнат, защото клетвите хващат и опропастяват човешки животи, а след това се връщат обратно към поръчителите им.

Със Станка Ангелова може да се свържете на тел: 0885 408 779 и 0889 887 367

http://stankaangelova.com/publikatzii/publikatzii-v-presata/716-vestnik-minaha-godini-yasnovidkata-stanka-angelova-sega-naj-chesto-me-pitat-shte-si-zapazya-li-rabotata


Станка Ангелова е една от малкото ясновидки, които леят куршум и гасят въглени
При леенето на куршум оловото образува различни фигури
През пролетта ясновидката позна, че до края на годината ще има ваксина за Ковид-19