Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи

С новата Vienna City Card Experience на Виенския туристически борд гостите на австрийската столица и виенчани вече могат да се ползват от 20 % отстъпка за нощувки в много от най-добрите хотели във Виена. Притежателите на картата получават 20 % отстъпка от сметката в повече от 30 ресторанта и достъп до изключителни преживявания.

Насладете се на забележителностите на Виена, подкрепете виенския бизнес и спестете 20 %, призовава Виенският туристически борд. С новата "Vienna City Card Experience" това е възможно в продължение на 365 дни и само за 25 евро! Дигиталната карта на Виена дава целогодишна 20 % отстъпка от дневната цена в 20 топ хотела във Виена и върху цялата сметка, включително и напитките, в над 30 ресторанта - от винени таверни до гурме ресторанти, от виенски кафенета до барове в хотелите. Предлагат се и обиколки на града, ексклузивни преживявания и семинари на намалени цени или дори безплатно. Списъкът с около 200 предложения непрекъснато се разширява.

Картата за всички, които обичат Виена
Посетете пчелин на покривите над Виена, разходете се под земята и научете интересни подробности за виенското метро или посетете обикновено затворените "планински" стаи в двореца Шьонбрун, чиито стени и тавани са покрити с прекрасни пейзажи! Новата Vienna City Card Experience дава достъп до около 200 необикновени преживявания в продължение на 365 дни. Много от тях могат да бъдат резервирани единствено с новата карта, други са с 20 % отстъпка, а някои посещения са безплатни – например дегустация на традиционните сладка и консерви STAUD или посещение във виенската фабрика за стъклени снежни топки. Сред ресторантите, които са включени в списъка с отстъпки, са гурме ресторантът "Вестибюл" в един от най-известните немскоезични театри, Бургтеатър, и традиционното виенско кафене "Ландтман".
Vienna City Card Experience Edition е интегрирана в новото приложение на Виенския туристически борд, наречено „ivie“. Приложението може да бъде свалено безплатно от Apple Store и Google Play. Покупката на „Experience Edition“ в приложението или в уеб магазина на experience.wien.info е с цена от 25 евро. Има и ваучери за подарък, които също могат да бъдат закупени и онлайн. Картата е валидна една година от датата на покупката.
Снимки: WienTourismus/David Payr, Paul Bauer

Съобщи Тони Титянова