Банер
Джоко Росич говори за загубите в личния свят и успехите в киното, тази събота в „Търси се” по bTV

Големият български актьор Джоко Росич ще бъде гост в новото издание на ток шоуто “Търси се” тази събота, 26 февруари, от 11:00 часа по bTV. Малко преди рождения му ден, водещите Меги и Нели ще открехнат завесата на личния му свят. „За мен изминалата година беше и много тежка, и много хубава. Тежка, защото с жена ми Лиляна загубихме сина ни Стоян, който почина.

И хубава, защото получих много награди като актьор”, ще признае Джоко Росич в „Търси се”.Първата изненада за него ще бъде режисьорът Андрей Слабаков. “Джоко беше много близък с баща ми. Абсолютен пич и мъжкар”, споделя Андрей. Той ще предизвика Джоко Росич с уникалния си глас да изрече култовите стихове от „Йовано, Йованке” и зрителите ще чуят уникалното изпълнение.

Една млада актриса също ще прибави щрихи към образа на актьора – Йоана Буковска, която ще го определи като свой баща. „За мен той е като приказен герой. Има морал, който малко мъже притежават днес и уникално умение да вдъхне сили на всяка жена”, споделя Йоана. Актьорът ще издаде и тайната на това „как може да живееш и да обичаш една жена цял живот”. „Всеки ден трябва да е като нов. С изненади, с неочаквани неща. Всяко утре трябва да носи нещо ново. Иначе се развеждате”, разкрива тайната на 40-годишния си брак Джоко Росич.

Една от най-емоционалните срещи за актьора ще бъде с най-близките му приятели, с които се вижда всеки ден. „От 20 години Джоко идва тук всеки ден. Поръчва си едно кафе, с две лъжички захар и 12 капки мляко. После минава на малка водка, а след това се наслаждаваме на умението да разказва истории”, споделя един от приятелите му.