Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Тази неделя в „Рулетка” с Люба Кулезич – завръщането на Албена Вулева

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще посрещнат Деси Банова, дни преди да роди, а специален гост на 8-часовот шоу е Жорж Ганчев

Тази неделя в „Рулетка” с Люба Кулезич – завръщането на Албена Вулева, а в епизод 23 на „Съдебен спор” темата е „Под наем”, а истината и този път ще се опита да отсъди съдия Искра Онцова.

Вихра и Мая в „Отчаяните съпруги” ще посрещнат Деси Банова, дни преди да роди. Ще видим синоптичката на Нова ТВ в един откровен разговор за любовта и емоциите на една жена, готова да стане майка.

Ще чуем изповедта на една майка и нейната дъщеря, които са всичко една за друга - актрисата Искра Радева и дъщеря й Елена Станулова.

Гергана Паси ще разкрие своята формула за успех в личния и професионалния живот и ще ни покаже любимите си емоционални моменти с двете си дъщери. Ще видим как депутатката от ДПС Петя Раева е отслабнала с 30 кг., изпитвайки радост от храненето, както и първото интервю на Йоана Драгнева след шумния медиен скандал, в който певицата беше изгонена от „Дийп Зоун”. Ще се забавляваме и с едно цирково изпълнение, в което истинско пони ще галопира в студиото.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Таня Цветкова, която всекидневно се бори, за да спаси живота и зрението на сина си.

 В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – Жорж Ганчев.

В класацията „Последно 10” Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще разкрият най-интересните късметлии, а коментатори по темата ще бъдат бизнес дамата Ваня Червенкова, ТВ водещата Петя Григорова и журналистът Филип Данауи.

Нова телевизия