Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Новото публицистично ток шоу “Пряка демокрация“ стартира в ефира на TV7 до края на месец март

Водещият на предаването ще бъде избран чрез кастинг
До края на месец март в ефира на TV7 ще се появи ново предаване, което ще се казва “Пряка демокрация“.

Това стана ясно след гостуването на двамата продуценти на предаването - Стойчо Керев и Христо Тучев в сутрешния блок на TV7 „БОдилник”.
Новото публицистично токшоу цели да активизира гражданското общество в страната. То ще бъде форум на свободното говорене и разнообразие от мнения и гледни точки, споделиха продуцентите.
Предаването ще едночасово и ще се излъчва на живо всеки делничен ден от 17.45 ч.
„Хората ще участват по време, преди и след предаването. Ще развием Фейсбук като основна платформа за събиране на теми, мнения и комуникация със зрителите. Ще има гласуване по съответната тема, което понякога ще продължи и след ефир. Гласуването ще се осъществява чрез сайта на TV7, чрез Фейсбук и чрез SMS без увеличение на цената”, обясни Тучев.
Въпреки, че предаването ще е политическо ток шоу, политиците няма да имат запазено място в него. Запазено място там ще имат обикновените хора, студентите, лидерите на мнение, които ще имат възможност да изразят и отстояват позицията си по различни теми и проблеми.
Водещият на предаването „Пряка демокрация” ще бъде изнран чрез кастинг. Кастингът стартира от днес, 2 март. Всеки, който желае да се включи в него, може да подаде своя снимка и биография на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

За ТВ7: ТВ7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г. ТВ7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.
ТВ7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. ТВ7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.