Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Насреща Люба Кулезич” стартира по TV7

Иван Ласкин и Шкумбата ще имат свои рубрики в новото предаване
Люба Кулезич e новото лице на националната ефирна телевизия TV7, стана ясно след гостуването на популярната журналистка в рубриката „Гореща точка” с Николай Бареков в сутрешния блок БОдилник.

Кулезич ще води собствено предаване, което ще се излъчва всяка неделя от 9 до 11.45 ч. Предаването ще е част от новия уикенд блок на TV7 и ще носи името „Насреща Люба Кулезич”.
„Да дойда в TV7 беше предложение, на което не успях да устоя“, каза Люба Кулезич и допълни, че ще цели да забавлява и привлича зрителите и да върне понятието „журналистика” на мястото му. Топ журналистката заяви, че в предаването място ще имат, както лица с висок обществен ранг, така и обикновените хора, които са недооценени от обществото.
„Насреща Люба Кулезич“ ще съдържа разнообразни модули като специални рубрики в предаването ще имат актьорът Иван Ласкин и комикът – Димитър Туджаров-Шкумбата. Рубриката „Светът според Ласкин” ще съдържа авторски коментари по теми от седмицата, а Шкумбата ще има свое „стенд ъп шоу”, което ще се казва „Новите вицове на Шкумбата”.
В новото предаване на Люба Кулезич ще има много живи връзки, сензационни сюжети, както и материали, заснети извън страната. Във всяко издание ще се канят гости по значими теми, а основният гост в студиото ще бъде в рубриката „Откровено с ...”.
Предаването „Насреща Люба Кулезич“ ще стартира в края на месец март като част от обновената програмна схема на TV7.

За ТВ7: ТВ7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г. ТВ7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.
ТВ7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. ТВ7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.