Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Стенли е новият звезден репортер на “Календар”

“Пътят към храма”, “Обсебен”, “Как се казваш”, “Човекът от квартала”, “Дъвка балон” са само част от неговата запазена музикална марка. Той е бившият вокалист на “Тангра”, изпял незабравимите парчета “Оловният войник”, “Жулиета” и “Бъди какъвто си”.

Станислав Сланев, по-известен като Стенли, е новият звезден репортер на “Календар”. В седмицата от 7 до 11 март март той ще покаже, че разбира не само от качествена музика, но и от новини, достойни за прайм тайм.

Темите, по които ще го гледаме в централната информационна емисия на Нова ТВ, всеки ден от 19:00 ч., са посветени както на музиката му, така и на идващия празник на жената, но не само на това…

На емблематичната фраза „Бъди какъвто си...” от хита на “Тангра” е посветен репортажа в понеделник. Стенли ще се опита да установи каква е била тежестта на този израз преди 20 години и сега.

На 8 март, вторник, певецът ще се разкрие какъв подарък заслужава жената у нас по случай деня, който някой приемат за празник, а не го признават.

Клуб на готините баби,Фейсбук и Перник са ключови думи в репортажа от сряда. Подробностите за това колко удивителни са размерите на социалната мрежа през историята на една усмихната пенсионерка от КГБ, ще разберем на 9 март…

Среща с единствените рок-обущари в републиката предстои в четвъртък, а в петък темата е “Мъдрост ли са посребрените коси и какво намираме под всеки бял косъм?”…

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.
Нова телевизия