Банер
Иво Сиромахов през очите на семейството си в „Търси се...”, тази събота по bTV

Главният сценарист на „Шоуто на Слави” – Иво Сиромахов, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се...” тази събота, 12 март, от 11 часа, по bTV. За първи път зрителите ще имат възможност да видят семейството на сценариста – съпругата, двамата му сина и неговите родители.

Меги и Нели ще открехнат завесата на личния му свят, който Сиромахов ревниво пази в тайна.

Първата среща за Иво ще бъде с най-близките му колеги от „Шоуто на Слави” – сценаристите Ивайло Вълчев и Александър Вълчев. Двамата ще провокират колегата си да изпълни под формата на песен валса „Върховете на Манджурия”.

За първи път зрителите ще видят съпругата на Иво – Зорница. „Той промени най-вече начина ми на мислене, така, че и най-трудните моменти да мога да приемам с усмивка”, откровено разкрива Зорница. Тя ще признае, че не харесва у Иво неговата разсеяност, а двамата най-често се карат за политика.

Какъв е Иво Сиромахов като баща ще разкрият двамата му сина – Боби и Мартин. „Баща ми е супер готин пич. Можем да си говорим и да си споделяме всичко с него. Иронизираме го често за голямата глава, а сега и за брадата, която е пуснал”, със смях разказва Боби, който мечтае да стане режисьор като баща си.

Меги и Нели ще срещнат Иво и с неговите родители, както и с по-големия му брат – Росен. „От малък беше с чувство за хумор. Израсна едно сериозно дете, което учеше немски. В живота е изключително интровертен и стеснителен”, споделят родителите на сценариста.

Емоционална ще бъде срещата и с кумовете на сватбата на Иво – актьорът Чочо Попйорданов и певицата Хилда Казасян. Дълго време те сa били изключително близки приятели. А какъв подарък са приготвили за Иво – ще станe ясно тази събота от 11:00 часа по bTV.