Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

„Рулетка” ще се завърти отново с Витомир Саръиванов,но в компанията на Валерия Велева

„Най-добрата майка” ще разкаже историята на Даниела - една красива жена, успяла в живота, която става майка на 16 години и баба на 37

Тази неделя „Рулетка” ще се завърти отново с Витомир Саръиванов, но и с още едно ново за Нова ТВ лице - Валерия Велева. Как ще стане това –днес, точно в 10:00 ч.

В епизод 24 на „Съдебен спор” темата е „Искам си парите”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ищцaтa Цвета Войнова e завела иск срещу внучката на сестра си за сумата от 17 000 лв. Ответницата Емилия Стефанова не се явява. Представлява се от служебен защитник, който оспорва иска.

„Отчаяните съпруги” ще бъдат в компанията на фолк певицата Елена Паришева и ясновидката Ивелина Христова. Дизайнерката Елена Георгиева от „Биг Брадър 2” ще сътвори модни чудеса в „Ателието на Отчаяните съпруги”. Ще видим дует „Шик”, чиято половинка Краси Гюлмезов скоро ще има творчески юбилей, а Алис Крайчева ще се подложи на радиочестотен лифтинг. В рубриката „Помощ! Омъжвам се!” темата е „Мода или необходимост е сватбеният агент?”.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Даниела - една красива жена, успяла в живота, която става майка на 16 години и баба на 37.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –певицата Джина Стоева.

В класацията „Последно 10” Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще разкрият най-големите маркототевци. На фаталната дата 13 март зрителите ще научат, че някои от най-известните каръци не успяват да реализират на пръв поглед печелившите си идеи за бизнес; други пък имат проблеми със закона, а трети – просто са участвали в комични истории, в които ги е преследвала липса на късмет. Коментатори по темата ще бъдат Нина Никол и Катя Близнакова.