Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Грузинският национален балет „Сухишвили” на живо в “Станция Нова”

И още в предаването – Надежда Нейнски, Стефан Софиянски, Диляна Попова


В „Рулетка” рубриката „По пантофи” с журналистката Валерия Велева - за първи път от дома на Надежда Нейнски. И още: интервюто на Витомир Саръиванов с Дафинка Мирчева

- жената, която в продължение на 6 години е имала връзка с един от синовете на либийския лидер Муамар Кадафи - Саади Кадафи.

В епизод 25 на „Съдебен спор” темата е „Не ни платиха”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ищецът Александър Зарев е завел иск за неизплатени заплати за сумата от 1500 лв. Управителят на фирмата Марин Бакалов не се явява. Представлява се от служебен защитник, който ще оспорва иска.

В 12:20 ч. започват „Отчаяните съпруги”, които ще превърнат студиото си в истинска танцувална сцена, защото само часове преди грандиозния си концерт в София при тях ще гостува националният балет на Грузия - „Сухишвили”. Ще видим и любимите музикални идоли на България в един разговор за цената на успеха и бляскавите музикални мечти.

Топмоделът Диляна Попова ще разкрие душата си пред Вихра и Мая, и своето ново амплоа – актриса от новия български филм “Love.net”, копродуциран от Нова ТВ.

Тази неделя на живо ще се представят и героите в специалния проект на „Училище за красота”, които в рамките на 2 месеца се подложиха на серия от процедури и диетични режими, за да свалят своите излишни килограми. Трима мъже и две жени отправиха предизвикателство към своя външен вид. Дойде времето да видим техните резултати и пълно преобразяване.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Юлия, която ражда пет деца и като библейска жена избира близък до природата начин на живот за своето семейство.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –Стефан Софиянски.

В класацията „Последно 10”, заедно с водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще се полюбуваме на най-известните плейбои. Коментатори по темата ще бъдат журналистката и ПР Патриция Кирилова, светският журналист Агент Тенев и водещият на най-новото предаване на Нова ТВ „Метрополис” - Живко Константинов, познат и като един от репортерите на “Календар”.
Нова телевизия