Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

"На четири очи" гости – Жорж Ганчев , Мая Манолова и Петър Москов

неделя, 2 април, 17:45 ч.
Гости – Жорж Ганчев , Мая Манолова и Петър Москов

Коя е истинската опозиция в България – левицата или старата

десница? За това ще спорят острието на БСП Мая Манолова и един от младите лидери на ДСБ Петър Москов. Прави ли са депутатите от ГЕРБ, които упрекват десните, че често гласуват заедно със социалистите? Прави ли са Демократи за силна България, които говорят, че се готви нова коалиция – този път двойна - между БСП и ГЕРБ? Къде е истината за събитията и процесите в българската политика?

На Цветанка Ризова гостува и едно от най-колоритните лица на българския преход – Жорж Ганчев. Зрителите ще станат свидетели на разговор за България през 2011 г. - за съвременния национализъм, измеренията на кризата, за магистралите и пенсиите, за компроматите и флашките, както и за изгубените години преход, за приватизацията, съмнителното забогатяване на част от елита, за безнаказаността.

Какво мисли Жорж Ганчев за строежа на АЕЦ „Белене”? Кои са най-големите рискове пред кабинета „Борисов”? Каква предизборна кампания предстои? Как драмата с българските медици в Либия го вдъхнови, за да напише книга и какво стои зад провокативното заглавие на новия му проект „Да живееш или да умреш”?

Нова телевизия