Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

"На четири очи" гости – Марин Марковски и Иван Костов

неделя, 10 април, 17:45 ч.,
гости – Марин Марковски и Иван Костов

Има ли правосъдие за бедни и правосъдие за

богати у нас - прав ли е американският посланик Джеймс Уорлик? Има ли хора над закона и гарантират ли парите и властта нечия недосегаемост? По тези теми Цветанка Ризова ще разговаря с адвокат Марин Марковски.

Губи ли държавата битката с мафията, колко дълъг е пътят от шумния арест до ефективната присъда, съдебната система ли е виновна за чувството на обществото, че у нас няма справедливост или „заслугата” е обща – с МВР.

Как се защитават убийци, докъде стига моралът в действията на защитата и откъде започват интересите и амбициите? Колко компромиси е способен да направи един адвокат и винаги ли те са в името на истината?

И още: Как дясната опозиция у нас коментира грандиозния скандал, разтърсил държавата тази седмица – подписания договор за АЕЦ „Белене”? Защо сините го определиха като „най-големия пробив в националната сигурност на страната ни”? Кои са троянските коне на чуждите интереси и кои – пазителите на националния на полето на енергетиката? Какви ще са последствията от подписаните документи, задължават ли ни те да строим т.нар. втора атомна? Как този случай ще се отрази на отношенията в кабинета, ще има ли оставки, за кого е последното предупреждение и кои са „боклуците”?

Тази неделя съпредседателят на „Синята коалиция” Иван Костов ще говори с имена и цифри – не само за атомната енергетика на България, но и за икономическата криза, социалния ни статус, състоянието на бизнеса, цените, инфлацията, монополите...

Зрителите на Нова ТВ ще чуят и икономическата му прогноза за следващите месеци. Оздравителни ли бяха рокадите във фонд „Земеделие”, как десницата приема промените в здравната сфера, кой как ще се бори за властта на предстоящите избори?

Приближават ли се сините до БСП и какви са отношенията между Костов и Борисов? С какви мотиви десницата твърди, че „ГЕРБ прекрати войната с организираната престъпност и влезе във фаза на договаряне”?

Нова телевизия