Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Офелия Славкова реди изложба след кръгла маса със Симеон Дянков

109 маслени платна ще нареди в Съюз на архитектите управителката на елитното одиторско дружество "Глобъл Одит Сървисез".

Преди това известната икономистка участва заедно с министъра на финансите Симеон Дянков, с председателя на икономическата комисия в НС Мартин Димитров, с Валери Димитров – председател на Сметната палата, с Менда Стоянова и Маркус Репник – представител на Световната банка в България в кръгла маса в Шератон на 28 юни на тема "Международни стандарти за публичния сектор - перспективи за възприемането им в България" със специалното участие на д-р Франс Ван Шайк - член на Борда на IFAC.

Броени дни остават до откриването на 4 юли на дебютната експозиция на Офелия Славкова, чието име е познато на широката общественост като управител на одиторското дружество, което работи с Народното събрание, МВР, Български митници, Комисия за регулиране на съобщенията и редица правителствени организации и крупни финансови институции. Познаваме Офелия Славкова като експерт и ччконсултант по важни за страната ни европроекти, която дава специализирания си коментар по важни и актуални икономически проблеми, свързани с икономиката и одиторската дейност. Сега ще я видим в друга, много по-различна светлина и е разбираем интересът към изложбата й в политическите, артистичните и бизнес средите.
На въпроса как би изглеждала картина под название "Моята любов към счетоводството?", Офелия Славкова отвръща с усмивка: "Казват, че счетоводството е симфония от цифри, така че вероятно ще има много цифри и една ... диригентска палка. Имам потребност и желание и за одита, и за рисуването. Ако се занимавам само с рисуване, няма да се наслаждавам толкова на този процес, както и ако единствено одитът запълва живота ми. Всяка картина ми е скъпа и ме докосва, част от мен е, но съзнавам, че тя има свой бъдещ самостоателен живот и адресант. "