Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

CITY TV с нова програма,нова визия и нови предавания

Музикалната телевизия вече излъчва във формат 16:9

CITY TV започва годината във формат 16:9 с обновена програмна схема, нова впечатляваща визия и серия хитови предавания.
CITY TV е първата и водещата кабелна

музикална телевизия в България,един от най-силните брандове в страната и влиятелно средство за промотиране на нови предавания и водещи. Тя стартира през 2005 година и оттогава насам се е утвърдила като музикалната телевизия на младото поколение в България. CITY TV достига до 80% от българското население. CITY TV е музикална телевизия, която пуска нон-стоп хитове. Програмата е насочена към хора на възраст межди 15-30 и включва най-новите поп, денс и R’n’B хитове, както и най-добрите песни за последните няколко години. CITY TV се идентифицира главно със слогана си Хитове до скъсване и безспорно е медията на България, която налага най-новите и модерни музикални тенденции. CITY TV излъчва най-горещите видео клипове и ги превръща в хитовете на сезона.
Първият видеоклип, който CITY TV излъчи на 19. 01. 2012 г. в 00:00 ч. в новия си формат - 16:9, беше We Found Love на Rihanna feat. Calvin Harris – песен, която оглавява световните музикални класации през последните месеци.
От новия сезон в програмата си музикалната телевизия ще включи, освен утвърдените хитови риалити предавания - продукции на MTV, като втория сезон на Парис Хилтън – Моята най-добра приятелка и третия сезон на Laguna Beach, и нови собствени рубрики. Сред тях са: популярното рикуест шоу Hot Spot, в което зрителите поздравяват приятелите си с видеоклип от програмата на CITY TV, Wake Up CITY – сутрешен плейлист със свежи и динамични песни за супер енергичен старт на деня, CITY Tube – предаване за най-щурите и забавни видеоклипове от мрежата, избрани от зрителите, CITY N!U, където акцент са най-новите видеоклипове – запазената марка на музикалната телевизия от нейния старт. Всеки ден по CITY TV ще има и място за най-големите хитове от последните десет години в предаването CITY Outlet, a седмичният еърплей чарт
TOP 10 of the week ще се излъчва всеки уикенд.
За пълната телевизионна програма на CITY TV, посетете www.city.bg