Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Башар Рахал на косъм от шампионска титла

Актьорът Башар Рахал за една бройка не стана шампион на шестия Национален Plomari турнир по табла. Събитието, което събра почитатели на играта и ароматното узо, се превърна в поле за изява на скрития талант на Башар. Актьорът печелеше игра след игра и събра десетки познавачи на таблата, които образуваха тълпа около масата му. В последния момент обаче късметът му изневери и заровете го подведоха.

Турнирът по табла, който е първият от регионални състезания това лято, се оказа магнит и за световноизвестния състезател по борба Армен Назарян. Той пристигна на събитието със своя табла, направена от арменски майстори на дърворезбата. След като демонстрира уменията си, той подари разкошната табла на организаторите на събитието – Леопард Трейдинг, които са вносители на Plomari.
В надпреварата взе участие също така емлбематичният футболист Димитър Якимов-Митата. Водещ на турнирите по традиция е Димитър Туджаров-Шкумбата, който радва феновете на пуловете със закачките си. Турнири ще има в много български градове, а след средата на август се очаква победителите от регионалните надпревари да премерят сили в големия турнир. Голямата награда на турнира е почивка за двама в Гърция.
Съобщи: Нина Норд
Публикува: Виктория Милчева