Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Стотици участваха в Кулинарно шоу с MAGGI на празник на горнооряховския суджук

Maggi и стотици любители на традиционния горнооряховски суджук готвиха заедно на 10-то издание на празника на горнооряховския суджук. Кулинарният бранд на Нестле се сля с празника, за да преоткрие и обогати едно от най-обичаните български ястия.

Десетото издание на обичания Празник на горнооряховския суджук беше допълнено от колоритната програма на Кулинарно шоу с Maggi. В партньорство с Община Горна Оряховица, програмата на празника зарадва гостите с ароматни ястия и много награди. Участието е част от програмата на кулинарния бранд на Нестле, в рамките на която през 2016 г. Maggi става част от традиционни български фестивали, събори и средища на българската култура. С цел да преоткрие, обогати, популяризира и съхрани изконните семейни ценности и традиционните ястия, специално изградена подвижна Maggi ® кухня се сля с празничната програма и демонстрира иновативни интерпретации на любими рецепти със суджук.
Жителите и гостите на гр. Горна Оряховица се насладиха на вкусни и балансирани ястия, приготвени специално за тях от известния кулинар Сандра Алексиева. В специално изградената за случая Maggi ® кухня, Сандра приготви любима рецепта – суджук със зеленчуци на скара, а вкусът бе допълнен благодарение на незаменимата помощ на Maggi продуктите. Приготвянето на месни продукти и зеленчуци на скара на дървени въглища, освен че придава на ястието неустоим вкус и аромат, е един от най-полезните начини за топлинна обработка на храна.
Водещият на Кулинарно шоу с Maggi Симо Колев забавлява публиката с тематични игри и раздаде много награди на малки и големи любители на кулинарията. По време на шоуто, Сандра Алексиева сподели с жители и посетители на Горна Оряховица множество кулинарни хитрини и тънкости от кухнята и потопи участниците в света на българските аромати, превръщайки готвенето в забавление за малки и големи. Гостите на кулинарното шоу имаха възможността да получат от Сандра и водещия Симо Колев редица съвети как да превърнат приготвянето и консумирането на храна у дома в приятно семейно занимание, как да приготвим неустоимо вкусни и балансирани рецепти в домашни условия, докато се забавляваме.

Какво трябва да знаем за Maggi®
Марката Maggi® е основана от Юлиус Маги, който се прочува в кулинарния свят, след като изобретява съоръжение за смилане и изпичане на богати на витамини зеленчуци и създава технологията за тяхното трайно съхраняване.
От 1883 г. насам Maggi e извор на кулинарно вдъхновение за жените по целия свят и незаменим кулинарен помощник както за активно работещата жена, така и за жената-домакиня, тъй като не само прави готвенето лесно и забавно, но придава на ястията уникален вкус и аромат.
С идеята да направи всяко ваше ястие по-вкусно, по-ароматно и по-лесно за приготвяне, Maggi създаде голямо разнообразие от бульони, подправки, супи и фиксове, които ви помагат да бъдете творец в кухнята и да създавате с лекота впечатляващи кулинарни произведения, които ще задоволят и най-взискателните вкусове в семейството. С Maggi ® готвенето вече не отнема часове, а минути, което ви спестява време, през което да дарите с внимание любимите си хора.
MAGGI® продължава да ви изненадва с нови продукти и идеи, за да не спирате да радвате хората, които обичате с топло и вкусно ястие всеки ден. Защото Maggi знае, че разнообразното и пълноценно хранене е много важно, за да бъдете здрави и щастливи – вие и вашето семейство.
Наситен вкус и революционен начин на готвене, който отговоря на нуждите на хората 125 години по-късно, мисията на Юлиус Маги да прави вкусна и питателна храна, достъпна до всички, е по-силна от всякога за марката, носеща неговото име.
Днес ние в Maggi вярваме, че най-ценното се случва в къщи. Вярваме, че готвенето у дома е един от онези ценни моменти, в които споделяме с най-близките си както вкусната храна, така и незабравими мигове.