Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Бутиковият туризъм в СПА-столицата Велинград покорява Балканските туристически Оскари

Петзвездната бутикова “Вила Вучев” във Велинград, която получи престижна номинация и от конкурса World Luxury Hotel Awards за 2017 г., участва в надпреварата за Балканските туристически Оскари.
Второто издание на годишните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016 ще се проведе в четвъртък в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Луксозната вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с много стил комфортни стаи,.се намира в красивите Родопи на 700 метра надморска височина, в едно от най-предпочитаните места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите. Разполага с озеленендвор с топли минерални басейн и джакузи, специален дворен кът с камина, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина.
“Вила Вучев” е носител на куп престижни награди в категория “Бутикова Вила”.
И Община Пловдив, която все по-успешно се развива като водеща дестинация за културен, събитиен, винен и религиозен туризъм в страната, получи престижна номинация за Лидер в туризма на Балканите от второто издание на престижните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016.
Община Асеновград също получи достойна номинация от Балканските туристически Оскари в категория Културен туризъм.
Асеновата крепост без съмнение е най-интересният и просъществувал най-дълго време паметник на културата в Асеновград – с хронологични граници от старожелязната епоха до началото на 15 век. Крепостта е изградена на непристъпна скала в началото на прохода, свързващ Тракия с Беломорието. Сред номинираните е и община Приморско с нейните древни културно-исторически богатства.
Една от най-големите и най-бързо развиващите се хотелски вериги в България - Грифид Хотели, също влиза в надпревара за престижните статуетки. Сред номинираните е и четиризвездният „Каменград” Хотел & СПА, част от веригата „Тракийски хотелиери", както и един от най-предпочитаните планински хотели у нас и на Балканите - Апартхотел Лъки Банско. Бутиковият хотел 8 ½ Luxury Art Guest House, който се превърна в любимо място на звезди като носителят на Грами Кърт Елинг, холивудският режисьор с български корени Тед Кочеф, снукър легендите Рони О’Съливан и Марк Селби,джаз звездата Ричард Бона, , също получи заслужена номинация от годишните награди за туризъм на Балканите.
Един от най-романтичните градове на Балканите - Созопол, влиза в надпреварата за Балканските туристически Оскари с изградения в стила на средновековна базилика хотелски комплекс - „Вила Византия”.
Подробности тук: http://vipcompr.com/balkan-tourism-industry-awards-2016/
Организаторът на церемонията ВИП Комюникейшън, има зад гърба си куп престижни събития, като Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн, Националните медицински награди, Годишните медийни награди и други.