Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Трима шампиони подкрепиха обединителния събор на българите край могилата на цар Кубрат в Украйна

 Световните звезди в бокса - братята Кубрат и Тервел Пулеви, подкрепиха обединителната инициатива за Световен събор на Българите край могилата на великия български държавник Кубрат в Полтава, днешна Украйна. 

Съборът ще се проведе на 16 и 17 септември т.г. в с. Малая Перещепина, където преди 105 години археолози откриват най-голямото и богато царско погребение за епохата. Международният организационен комитет за събора на българите избра световният шампион по бокс Кубрат Пулев за лице на общобългарската кампания "Към завета - Кубрат 2017", съобщава ВИП Комюникейшън. Над 3000 българи от цял свят се очаква да посетят двудневния празник, в който ще се включат фолклорни и естрадни звезди.
Своята подкрепа за обединителната инициатива изрази и световният ни шампион по шахмат Веселин Топалов. Като зам.-председател на Международния организационен комитет управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън ПР Патриция Кирилова връчи дарителските картички на шампионите. Всеки българин по света може да се включи в инициативата за изграждане на Мемориал - IBAN BG60UBBS80021098341818, BIC:UBBSBGSF,
СДРУЖЕНИЕ ОТЕЧЕСТВЕН СЪЮЗ ПАРТИДА "Към Завета - КУБРАТ"
Тримата титани бяха в курорта Албена като част от друга благородна инициатива - в подкрепа на талантливите деца на България. Те изиграха уникален шахматен мач, в който световният шампион гросмайстор стигна до реми срещу Дрийм тийма. В него освен световните звезди на бокса - братя Пулеви, играха и две талантливи деца в шахмата. Това са златните момчета и шампиони на ЕС от 2016 г. - Момчил Петков и Деян Самуил Костов. Звездният шахматен мач се проведе на покрива на най-новия хотел по родното Черноморие – "Парадайз Блу".
Снимки и видео ВИП Комюникейшън ПР
Линк за видеото: https://youtu.be/C1OoUv9ZmXI