Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Гала, Антон Хекимян, БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал с Медийни Оскари на 15 юни

Любимците на зрителите - водещият на БТВ Антон Хекимян и Гала с шоуто на НТВ "На кафе", както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал, журналисти от печатни и онлайн медии, ще бъдат отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика на 15 юни във Военния клуб.

Събитието съвпада с 12-ия рожден ден на организаторите - агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, които ще представят премиерно авторския филм на Ученическия парламент "ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ", спонсориран от едноимената благотворителна кампания на агенцията.
Церемонията ще отличи и налагащата нов медиен стил телевизия Ин Лайф на г-жа Весела Барбукова за филма "БезГранична вяра".
Това е заглавието на най-новия документален сериал, посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква. За първи път се показват храмовете и българските общности зад граница, техният уникален живот и мисия. "Във всеки един епизод от сериала виждаме българи, които животът е пръснал в различни краища на Европа, но които и за миг не са забравили Родината, които се гордеят с националната си принадлежност и вярват! Вярват в християнските ни ценности и в България!", споделят авторите на филма.
Управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън ще посрещнат специалните гости на събитието, сред които и Негово Високопреосвещенство Западно и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати, министри, представители на институциите, които ще връчват наградите.
Партньорите на събитието - козметичният гигант РЕФАН, лидерът в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, Галерия-музей КЛАСИКА, лидерът в груповите пътувания ТОПОФЕРТИТЕ, бутикова винарна ВИЛА ТЕРЕС, хотелите "Свети Никола" в Сандански, АРТЕ СПА - Велинград, бутиковия СПА БАЦ в Петрич, ДАРИУС в Слънчев бряг, салон “Life Hair Design” и други ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите. Със специалното съдействие на една от водещите строителни компании у нас - ВАЙДИН СТРОЙ.
Галерия Класика и Съюзът на галеристите и изкуствоведите в България ще връчат три картини на стари български майстори на номинираните от тях медии и жунралисти.
Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.
Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.
Партньор на церемонията е Салон Журналист към СБЖ.