Банер
Българските туристи избират плажове без чалга и шумни чужденци

 С изисканите си плажни клубове, в които липсва на чалгата и шумните чужденци, Каваците стават все по-предпочитано място за българските туристи, обобщава журито на четвъртото издание на Морските Оскари. Церемонията ще се състои на 17 август в курорта Златни пясъци. 

Макар да са любими туристи по родното Черноморие, българите все повече избягват шумните курортни комплекси, препълнени с чужденци, почитатели на алкохолния туризъм.
Партньорите на конкурса номинираха един от водещите плажни клубове - Green Life Smoki Beach House, разположен на плаж Green Life Beach в близост до Созопол. Златен пясък, кристално чиста вода в съчетание с добре поддържана ВИП зона пред бара привличат българските туристи, сочат организаторите на престижната церемония - VIP Communication PR.
Мястото е с артистичен интериор в светли тонове, богато меню с разнообразни храни и напитки. Доброто обслужване допълва цялата картина на разкош, тъй като персоналът се грижи за нуждите на всеки един посетител на плажната зона. Музиката също е определяща за привличането на посетители - DJ and Live Sax - Play & Play by Dinko Petrov радва гостите на Smoki Beach House с изпълнение на саксофон, буквално на пясъка. Наблюдава се ръст на редовните клиенти на Green Life Smoki Beach House всяка година. Плажното бижу Smoki Beach House e част от комплекс Green Life Beach Resort Sozopol.
Наградите Marine Lifestyle Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в черноморския регион на страната.
Организаторите ще номинират компаниите от морския регион до 10 август. Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на българските компании у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Повече информация в страницата на организаторите: www.vipcompr.com
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън е за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.