Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Обичани артисти и една противоречива личност - на Коледа в „Тази неделя” по bTV

В празничното издание на „Тази неделя” водещата Лора Крумова ще срещне зрителите с един човек, престъпил закона в името на семейството. Той стана герой в криминалните хроники на новините. Оттогава живее между „осанна” и „разпни го”. Едни го винят, други го оправдават... Какво е в неговата душа след всичко преживяно – зрителите ще разберат от изповедта му пред Лора Крумова на 26 декември от 9.00 часа по bTV.

Един от най-харесваните български актьори - Калин Врачански – ще даде специално интервю за зрителите на „Тази неделя”, в което ще говори за киното, за жените и страстта си към каскадите.

Кой пее в къщата Тони Стораро? За първи път камера прекрачва прага на къщата му и само зрителите на bTV ще видят как прекарват Коледа у дома Тони Стораро, съпругата му Валя и синовете им.

Как една американска звезда от НБА попадна в „Дунав” – Русе? Атрактивната Латаша Байърс ще говори пред Лора Крумова за бедното детство в гетото, за любовта си към рапа, момичетата и баскетбола – в „Тази неделя”, 26 декември, от 9.00 до 11.00 часа по bTV.