Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

„Каризма” се събира за Нова година по Нова телевизия


Танцовият спектакъл „Това е България” и Петя Буюклиева в първите часове на 2011
„Смешна Нова година”, специално новогодишно издание на Иван & Андрей, фолклорния танцов спектакъл „Това е България” на ансамбъл „Българе” и Георги Черкелов, както и концерта „Жена на всички времена” на Петя Буюклиева са сред акцентите в специалната вечерна новогодишна програма на Нова телевизия.

От 20 часа на 31-ви декември в шоу програмата „Смешна Нова година”, освен много песни, хумор и танци, в компанията на Део ще посетим домовете на Стоянка Мутафова, Тодор Колев, Джони Пенков, Латинка Петрова, Славчо Пеев, Татяна Лолова и други, за да ни разкажат своите новогодишни истории. Те ще споделят от първо лице подробности около подготовката, подаръците, пътуванията, телевизионните програми и семейните традиции по празниците. За смеха и музиката в студиото ще се грижи Филип Аврамов – Фицата, а от сцената ще видим изпълнения на едни от най-емблематичните български певци за последните десет години. За пръв път в национален ефир, след дълги години раздяла, ще видим и изпълнение на хитовия дует КариZма, които ще се съберат на сцената на „Смешна нова година”, за да изпеят „Минаваш през мен”.

След специалното новогодишно издание на „Шоуто на Иван и Андрей”, в което двамата ще направят всичко възможно да преборят постоянните опити на неизвестен извършител да провали новата им година, в 00:05 часа на 1-ви януари ще можем да се насладим на фолклорния танцов спектакъл „Това е България” на ансамбъл „Българе” и Георги Черкелов. В седем музикално-танцови картини, разказвачът-чужденец (актьорът Георги Черкелов) разкрива богатството и красотата на музиката, песните и танците от седемте етнографски области на България: Родопите, Македония, Шоплука, Северна България, Добруджа, Странджа и Тракия. Освен звездата на българското кино и театър Георги Черкелов и изключителните танцьори, в спектакъла участие вземат и уникални солисти-музиканти, които взривяват публиката със своя талант и виртуозност: Веселин Кузмов – гайда, Атанас Славов /Мравчо/ - цигулка, както и звездата на българския фолклор - певицата Албена Вескова.

В първите часове на Новата 2011, от 02:30 ч., зрителите на Нова ТВ ще имат шанса първи да гледат запис от концерта на Петя Буюклиева „Жена на всички времена”. За по-малко от два часа зала 1 на НДК се преобразява два пъти – като сцена за кабаре и като рок сцена. Певицата представя най-добрите си песни в нови аранжименти в компанията на Биг бенда на БНР, а след това - с „Дийп зоун проджект”. Трупата на Нешка Робева, рок група „Конкурент”, Мая Кръстева, Ники Манолов и други млади таланти са сред гостите на концерта. Голямата изненада е първото появяване пред публика на сина на Петя, с когото тя изпълнява рок парче по негова музика.