Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Нека говорят с Росен Петров” вече 3 часа – всяка неделя от 16:00 часа

Диана Найденова ще се среща „Опасно близо” със своите гости на живо

През новата година „Нека говорят с Росен Петров” ще започва в нов час. От тази неделя, 9 януари, предаването ще стартира от 16:00 часа и ще предложи на зрителите вече три часа на живо с повече гости и повече истории. В предаването зрителите ще видят какво се случва с хората след края на властта, със забравените герои на съвремието.

Диана Найденова ще бъде вече „Опасно близо” на живо с политиците в студиото. Ексклузивно екипът на предаването ще показва хора, които рядко говорят, но има какво да кажат. В „Пожелахте да говорят” лицата на България ще говорят за живота си в откровен и личен разговор, а зрителите ще задават въпросите си към тях по телефон или на сайта www.btv.bg. Запазена марка на предаването са „Приказки от Долната земя”, „Истории от Република България” и „Кънтри коментара” на специалните коментатори от село Лозен. Теньо Гогов ще среща „Един известен в неизвестното”, а „Гражданинът Колев” ще бъде винаги на страната на обикновените хора в конфликтите и проблемите, които разрешава.

Какво ново ще имат възможност да видят зрителите в „Нека говорят с Росен Петров” тази година, ще стане ясно в неделя, вече от 16.00 часа.