Банер
„Денят е прекрасен” по bTV отбеляза Ивановден с Ива и Ивана

За да отбележат подобаващо светлия християнски празник Ивановден, днес водещите на „Денят е прекрасен” бяха поканили една темпераментна и красива именничка – певицата Ивана. Чаровната дама отрупа масата на телевизионния дом и почерпи другата именничка Ива и нейния екранен партньор Васко с вкусна питка, торта и шампанско за празника. „Днес е много специален ден. Няма човек, който да не ме поздрави на Ивановден. Чувствам се безкрайно щастлива и обичана от всички”, сподели певицата.

Ивана откровено каза, че в момента няма мъж до себе си, но се надява тази година да е изпълнена с много любов: „Любовта е нещото, което ме кара да творя, да правя хубави песни, да се чувствам жива”.

Изненадана от телевизионната сватба на Ива и Мавриков, певицата предложи да се включи в техния проект „Женени в ефир!” и да пее на сватбата на най-интересната и атрактивна двойка, която ще сподели своите сватбени емоции в „Денят е прекрасен”.

За да зарадват своята гостенка, Ива и Васко й направиха изненада, като поканиха астрологa на bTV Алена да й разкрие какво вещаят за нея звездите за 2011 г. Алена предупреди Ивана, че тази година за нея ще бъде емоционално-завършваща, но и изпълнена с много материални успехи, стабилизация и любов.

В понеделник в „Денят е прекрасен” Ива и Васко ще потърсят отговор на това къде можем да открием щастието. Заедно с талантливата Вики от „Мастило” ще си поговорят каква е рецептата за щастие.