Банер
Любо Нейков представя един от най-емблематичните си образи в първия епизод на «Велика България», тази неделя по bTV

Актьорът Любо Нейков ще се превъплъти в образа на Бойко Борисов в стартовия епизод на новата поредица на “Дрийм Тийм пръдакшънс” „Велика България” тази неделя, 9 януари, от 22:30 часа по bTV. Поредицата ще подари на зрителите в 12 поредни епизода много смях, всяка неделя след късната емисия на bTV Новините. Образите, които любимите актьори на много българи представят са добре познати от ежедневието персонажи, но представени през един много комичен и ироничен поглед към действителността.

Един друг емблематичен образ ще пресъздаде Христо Гърбов – този на Елеонор Карагеоргиев. Като милиони българи, той обича да гледа телевизия и най-вече да си говори с телевизора. Какво има да каже на съдиите и кой е любимият му сериал – ще научат само зрителите на bTV в неделя. Тогава ще се разкрият и образите на Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов и Ненчо Илчев.

Днес в студиото на „Тази сутрин” гости бяха продуцентът Евтим Милошев, актьорът и продуцент Любо Нейков и актрисата Ернестина Шинова. Какво разказаха те за поредицата, можете да видите .