Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Илка Зафирова – звезден репортер на Нова ТВ

Голямата българска актриса Илка Зафирова е новият звезден репортер на „Календар” тази седмица. Звездата от култовите български филми "Вълчицата", "Дами канят", "Вампири, таласъми" и "Пансион за кучета" пренася теми от киното в репортажите си за Нова ТВ.

Тази вечер тя ще разкаже за засилените проверки за нередовни пътници в столичния градски транспорт. Ще покаже и какво е новото, откакто в тях участват и общинските полицаи.

За обувките и хората ще стане въпрос в репортажа във вторник. Илка Зафирова ще разговаря с ваксаджия - толкова рядко срещан по софийските улици, колкото са коминочистачите. С подробностите от неговия занаят двамата ще търсят и отговори за новата година.

Наредбата да си чистим снега пред домовете не е от вчера, но май и младите не са вчерашни – все заети, но и неотменими на заледените тротоари. Така ли е, ще провери актрисата в сряда.

Със строгите забрани за пушене на обществените места, кое е основното предизвикателство за тези, които хвърлят фасовете си на земята – общинската глоба от 10 лева или гневът на шефа? Встрани от паричната санкция, какво рискуваме да загубим, когато не спазваме правилата. Това ще научим в четвъртък.

Петъчно ще си зададем въпроса, който е най-присърце за Илка Зафирова - може ли да говорим за българската култура с клишета, че днес няма постижения, че днес няма нито автори, нито изпълнители и да претендираме за правота? И какво е изкуството без обратна връзка...

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

Нова телевизия