Банер
За и против флирта на работното място, днес в студиото на „Денят е прекрасен” по bTV

Две поколения актьори гостуваха на Ива и Мавриков

Днес специални гости на Ива и Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен” по bTV бяха актьорите Марин и Кристина Яневи. Те приеха предизвикателството на водещите да разкажат за любовта си, но тази между баща и дъщеря и за любовта към театралната сцена.

Ива не пропусна да ги попита имат ли нереализирани проекти, които биха искали да осъществят. „Искам да направя моноспектакъл, но не на всяка цена.

Просто имам много съкровени неща, които ми се ще да споделя с хората”, отговори Марин. Кристина пък каза, че е готова да посрещне с интерес всяко ново предизвикателство, свързано с ролята й на актриса.

Днес водещите се впуснаха и в още една битка. Всеки вторник те ще сблъскват мъжката и женската гледна точка. В тази нелека задача ще им помагат водещите на „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY. Първият дебат се проведе днес на тема „флиртът на работното място”. За да подкрепи Ива, в студиото дойде Нейа, а на Мавриков му удари едно рамо Генчо. В телевизионния дом на „Денят е прекрасен” настана истинска екранна битка, когато четиримата решиха да изяснят какво за тях е флиртът.

Васко и Генчо по мъжки обединиха мненията си и казаха, че за тях флиртът е много емоционално чувство. „Един обикновен комплимент, казан по различен начин, може да се възприеме като флирт”, затвърди тезата Генчо. Нейа контрира мъжете, като им отговори, че за разлика от флирта при жените, който е предимно за поддържане на самочувствие, този при мъжете цели да се стигне до физически контакт. В края на спора, все пак четиримата водещи се обединиха, че флиртът трябва да го има.