Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„На четири очи” гости – Цветан Цветанов и Ивайло Христов

неделя, 15 януари, 17:45 ч.
гости – Цветан Цветанов и Ивайло Христов


Министърът на вътрешните работи ще коментира скандалите с разпространените разговори между висши представители на властта. Как управляващите ще се измъкнат от спиралата, в която ги вкараха анонимни флашки?

За СРС-та ли става дума, в резултат на какви съмнения са разпоредени те и кои точно са подозираните лица? Притеснява ли се вицепремиерът Цветанов от обвиненията, че масовото слушане е нарушение на Конституцията, превантивното срещу министри - също? Можем ли да опазваме информацията с гриф „Секретно” и откри ли Цветанов къртици в службите за сигурност? С какви аргументи ще отговори на обвиненията, че арестите остават без последствия в съда и как ще се защитава вицепремиерът при наближаващия вот на недоверие срещу него по случаи като „Горна Оряховица”? Приключена ли е историята с имотите на Цветан Цветанов, той ли ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент и мразят ли се министрите в кабинета - не пропускайте участието на вицепремиера в „На четири очи” тази неделя.

Гост на Цветанка Ризова ще бъде и Ивайло Христов. Впечатленията на един български актьор и режисьор от популярната напоследък политическа пиеса „Чуй кой говори”. Христов ще разкаже и подробности за новия си филм „Стъпки в пясъка”.

Нова телевизия