Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Генчо от “Сутрешният екипаж” - женен за най-добрата си приятелка

Има ли истинско приятелство между мъжете и жените - обсъждаха днес Генчо и Нейа от “Сутрешният екипаж” с Ива и Мавриков

Както всеки вторник в студиото на “Денят е прекрасен”, и днес Ива и Васко, заедно със “Сутрешният екипаж” на радио N-JOY сформираха женско-мъжките клубове, за да поспорят има ли истинско приятелство между мъже и жени. Джина Стоева подкрепи Ива и водещата на радио N-JOY Нейа. В отбора на Васко и Генчо пък удари рамо водещият на „Ясновидци” Ники Георгиев.

Още в началото на дебата, мъжкият клуб взе превес, като се застъпи за тезата, че чисто приятелство между мъже и жени не може да съществува. Мъжете казаха, че са силно скептични и според тях границата е много тънка. Генчо добави, че е женен за най-добрата си приятелка, което автоматично затвърждава тезата им, че няма как да не се породят чувства.

Ива и нейните „съотборнички” признаха, че е нормално да има задни мисли при едно такова приятелство. Те атакуваха мъжкият клуб с това, че ако жената не е много привлекателна, едва ли някой мъж ще изгаря от желание да й бъде приятел. Нейа призна, че всичките й приятели-мъже са нейни бивши гаджета. „Може бе трябва да си преминал през период на някаква интимност, за да остане едно рафинирано, чисто приятелство. Има един етап на силно привличане, но ако той отмине, след това нещата се успокояват”, предположиха дамите.

Накрая на спора клубовете се обединиха и признаха, че приятел е човекът, който харесва всички недостатъци у другия, а мъжко-женските приятелства са право на избор дали да имаш верен приятел и да игнорираш породилите се чувства или да се отдадеш на емоцията, която е преходна.