Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Шaмпионска лига, Лига Европа и А Група се завръщат по bTV Action

Красимир Минев отново ще води студията на най-комерсиалния клубен футболен турнир

Със старта на новия канал bTV Action спортните фенове ще се радват и на най-силните футболни първенства - Шампионска лига, Лига Европа и А Група.

Началото на Шампионска лига е на 15 февруари от 21.45 часа със срещата Милан - Тотнъм. Както и досега, най-силният клубен футболен турнир в света ще радва феновете всеки вторник и сряда, когато са редовните кръгове на Шампионска лига. Преди всеки мач точно в 21.00 часа зрителите ще могат да проследят и коментарното студио с емблематичния водещ Красимир Минев.

Коментатори отново ще бъдат познатите гласове Алекси Сокачев и Васил Делов.

bTV Action има правото на т.нар. “first pick”, или първи избор кои срещи да предава. Това е и единствената медия, която предлага на зрителите и репортажи от всички останали мачове. В пакета на bTV Action влиза и ексклузивното излъчване на всички мачове от полуфиналната и финалната фаза на лигата през май.

На 17 февруари започва и Лига Европа по bTV Action с двубоя Наполи - Виляреал. Привържениците на родната А Група също ще имат възможността да проследят пролетния полусезон от първенството. Стартът е на 26 февруари с голямото дерби между „сини” и „червени”.