Банер
Таня Боева разкри връзка с арабски певец в студиото на „Денят е прекрасен”, днес по bTV

Днес специален гост на Ива и Васко в „Денят е прекрасен” беше попфолк изпълнителката Таня Боева. Тя разкри на водещите какво я свързва с арабски певец и издаде подробности около новия си музикален проект.„Истината за този мистериозен певец е, че с него записахме дует. Случи се много изненадващо.

Свърза ни наш общ фен, който е публикувал мои парчета в профила си в социална мрежа. Арабският изпълнител е бил впечатлен от гласа ми и ми предложи да изпея заедно с него пилотната песен от новия му албум. Песента е поп и има много модерно звучене, а текстът е на български и арабски”. Певицата допълни, че й предстои и заснемането на клип към новата й песен „Нощта на чуждите”, която е много ритмична и свежа.

Изумена от професионалните й ангажименти, Ива попита Таня как успява да съчетае майчинството с кариерата. Без да се замисли, Таня с усмивка отговори, че синът й Росен е най-ценното и важно нещо в нейния живот и на него е посветено цялото й време. „Росен е неизменна част от мен, другите неща просто се случват в определен период от живота ми. Той е почти на три години и е много артистичен. Макар, че още не може да говори добре, пее много вярно. Късметлийка съм, че успявам да балансирам и да отделям време за всичко”.